Betöltés...

Örs vezér tér, Halas utca: 31 m2-es tetőtéri, újszerű lakás

Ár: 29.999.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az Örs vezér tér közelében, Felsőrákos kertvárosi részén, a Halas utcában, tulajdonostól eladó egy bruttó 31 m2-es (nettó 24 m2), 2. emeleti, tetőtéri, újszerű állapotú, 1 szobás, kiváló adottságokkal rendelkező hangulatos társasházi lakás.

Az újszerű társasház 2003-ban épült, korszerű "A" energetikai besorolású 40 lakásos épület.

A ház patak parthoz közel, csendes családi házas-parkos övezetben helyezkedik el, így sétálni-futni vágyóknak vagy kutya-gazdiknak is jó választás lehet. A ház saját kertjében kiülős szaletli és grillezési lehetőség van.

A lakás tetőtéri saroklakás, így nincsen felső és oldalsó szomszéd sem. Az ablakokon napfényvédő roló és fényzáró függöny van. Az előszobában és a szobában a plafonig érő óriás beépített szekrényekben rengeteg a tárolási lehetőség.

Minden lakásban egyedi mérős fűtés-, víz-, és villanyóra van. A közös költség 9300 Ft, ezen felül minden fogyasztás alapján fizetendő. A nyári hónapokban a rezsi 10.000-12.000 Ft körül van (ebben benne van a közös költség és a víz-gáz is), a téli hónapokban ez kb. 20.000-22.000 Ft.

A lépcsőház és a kert takarítónő és kertész által szépen gondozva. Az épület folyamatosan karbantartott: a bejáratnál új burkolat, friss tető-festés, új villanyórák, új kaputelefon-rendszer. A földszinten van egy nagy közös tároló biciklik és babakocsik részére.

A lakáshoz tartozik egy kocsibeálló a zárt, belső udvarban. A ház előtt és a mögötte lévő zsákutcában is ingyenes a parkolás.

A környezet, a közlekedés, a bevásárlási lehetőségek, a közbiztonság, a lakóközösség kiváló!

A ház átmenő forgalomtól mentes zsákutcában van, közlekedés szempontjából mégis kitűnő helyen.

Két perc sétára található a HÉV, buszmegálló, Aldi, Spar, DM, Jysk, Pepco, KIK, McDonald’s, valamint posta, gyógyszertár, benzinkút, állatpatika. Néhány percre van az Örs vezér tér, Sugár, Árkád, Ikea, metró.

A kitűnő adottságok miatt jó választás befektetési célra, első lakásnak, egyedülállóknak, pároknak, idősebb korosztálynak.

Ingatlanosok segítségét nem kérem, köszönöm.

Csere is érdekel: minimum másfél szobás, teraszos lakásra vagy kis házikóra cserélném max. 28 M Ft-ig (XIV., XV., XVI., XVII. kerületben vagy Dunakeszi, Csömör, Kistarcsa).

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Halas utca 9.
Alapterület (m2) : 31
Szobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 2362 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Örs vezér tér, Halas utca: 31 m2-es tetőtéri, újszerű lakás" című hirdetést látja. (fent)