Betöltés...

ELADÓ a 14. kerületben 49 m2 ERKÉLYES tégla lakás AUTÓBEÁLLÓ

Ár: 34.990.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
ELADÓ a 14. kerületben 49 m2 ERKÉLYES tégla lakás AUTÓBEÁLLÓVAL
Egy JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS csendes környezetben. Ide csak költöznie kell.
A műszaki felújításokat korábban már elvégezték Ön helyett:
- A tető már szigetelt, a villanyvezetékeket rézvezetékekre cserélték.
- A vízvezetékek ugyanúgy cserére kerültek, a fűtést gázcirkó biztosítja, a radiátorok szintén cserére kerültek korábban.
- A két szobában valódi, jó állapotú parketta található, a lakás többi része jó minőségű járólapokkal került burkolásra.
- A fürdőszoba és a WC is igényesen van felújítva, a hasonló méretű ingatlanokhoz képest viszonylag nagyobb fürdőszobával rendelkezik, ahol akár kényelmesen szépítkezni is lehet.
- A biztonságról egy 13 ponton záródó biztonsági ajtó gondoskodik.

A nagyobb térérzet és a praktikum miatt a konyha és a nappali között egy nagyobb méretű átadóablakot nyitottak, így vendégség esetén akár közvetlenül a konyhából át lehet adni a nappaliba a frissítőket, vagy főzés közben is lehet beszélgetni! A konyhában nagyméretű ablak található, a megnyitott átadóval azonban a konyha térérzete is nagyobb, valamint a helyiség még világosabbá vált!

Nyugalomra, pihenésre vágyik? A telken két tégla építésű társasház helyezkedik el, az utca felől kerítéssel elzárva, idegenek nem járnak keresztül a területen! A tulajdonos a társasház kertjében nagyon szeretett kertészkedni is!

A lakáshoz egy közel 6 m2-es erkély tartozik, ahová akár kényelmesen kiülhet kávézni, étkezni, olvasgatni. A lakás és az erkély a hátsó kertre néz.

Éjszaka szeretne biztonságban parkolni? Nem szeretné az utcán hagyni az autóját? A lakáshoz saját nyitott autóbeálló tartozik, így biztonságban tudhatja az autóját, ráadásul mindig van parkolóhelye is. A társasházi autóbehajtó kapu motoros, távirányítós! A kaput nemrég újították fel.

Nem egy túlzsúfolt társasház zajos környezetben. SŐT... Emeletenként csak 3 lakás található, így összesen 9 család lakik ebben a társasházban. A lakáshoz saját - viszonylag nagy - tároló is tartozik, ahol az éppen nem használt tárgyait tárolhatja, esetleg a téli befőtteket teheti el nagy mennyiségben, mivel a tároló rendezett, polcozott! Emellett a társasházban a biciklik részére pl. közös tároló is van.

Közös költség: 11.050 Ft/hó. Jó közlekedési lehetőségek, zöld és csendes városi környezet. Mire lenne még szükség? Jöjjön el, nézze meg, megéri!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: 14. kerület Alsórákos részén
Alapterület (m2) : 49
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: fix parkolóhely, elszívó, amerikai-konyhás lakássá alakíthat
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 235 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "ELADÓ a 14. kerületben 49 m2 ERKÉLYES tégla lakás AUTÓBEÁLLÓ" című hirdetést látja. (fent)