Betöltés...

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ELADÓ LAKÁS A SZENT-LŐRINC TELEPEN

Ár: 23.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budapest 18. kerületében, a Szent Lőrinc telepen parkosított, nyugodt környezetben ELADÓ egy csendes, rendkívül világos másfélszobás erkélyes lakás egy 4 szintes tégla ház 4. emeletén. A lakás teljes üres és tehermentes, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. A ház oldal homlokzata hőszigetelt, hiszen pár éve lett felújítva, amelynek következében a fűtési költségek is kedvezőek. Az eladó lakás egy rendezett, tiszta és folyamatosan karbantartott lépcsőházban található, ahol a nyílászárók műanyagra vannak kicserélve, valamint a bejárati ajtó mágneszárral van ellátva.

Lakás:
A lakás rendkívül előnyös beosztású. A parkettás szobák külön nyílnak. A többi helység kővel burkolt. A nagyszobában egy nagyméretű beépített szekrény található, ezentúl egy kis kamra segít a tárolásban. A lakás egyedi fűtésű, konvektoros, valamint hideg- meleg vízóra biztosítja azt, hogy mindig az adott fogyasztás szerint történjen a rezsifizetés. Melegvíz házközponti gázkazánról biztosított. Ezenfelül a lakáshoz tartozik az emeleten egy tárolóhelyiség is, amelynek ¼-e tartozik a lakáshoz. (emeletenként 4 lakás van).

Környék:
Infrastruktúrával nagyon jól ellátott helyen fekszik az ingatlan. Az M5 autópálya perceken belül elérhető, a nappali és éjszakai buszok 2-3 percnyi sétára állnak meg (36 és 136E busz, 194M, 236 és 236A busz, 914 éjszakai busz), amelyekkel a belváros is gyorsan megközelíthető. Iskola, bevásárlási és sportolási lehetőségek is a lakás közelében vannak. Példának okáért a Bókay kert 3 perce van a lakástól (uszoda, sípálya, kerékpárút). Lidl, Aldi, Spar, valamint
szombatonként termelői piac ugyancsak pár perc sétával megközelíthetőek. Ezenfelül a ház előtt bekamerázott, ingyenes nagy kapacitású autóparkoló helyek állnak rendelkezésre.

Jöjjön el nézze meg a lakást, azonnal bele fog szeretni! Az ingatlan bármikor megtekinthető!
Köszönettel, de ingatlanközvetítők megkeresését nem kérem.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Vándor Sándor utca
Alapterület (m2) : 47
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: erkély, bépített szekrány, közös tároló
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 470 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ELADÓ LAKÁS A SZENT-LŐRINC TELEPEN" című hirdetést látja. (fent)