Betöltés...

Áron Alul Eladó egy 59 m2-es, Teve utcai lakás Metró mellett

Ár: 47.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
XIII. kerület GÖNC ÁRPÁD VÁROSKÖZPONTBAN, eladó ÁRON ALUL egy 59 nm-es, 3. emeleti, 1+1 szobás, NAGY ERKÉLYes, gáz-cirkós, KLIMATIZÁLT, TEHERMENTES lakás. Az ár részét képezi a modern, beépített konyhabútor.

A lakás remek elrendezésű, előszobás, NAGY HÁLÓSZOBÁS (14 m2) ahol KÉNYELMESEN EL LEHET FÉRNI, továbbá a lakásnak saját GARDRÓBja/tárolója is van (2,5 m2 önálló, külön helyiség, mely az előszobából nyílik).

A lakás egy remek helyen épült, rendezett társasházban található. A társasházban diszpécser szolgálat is működik 0-24 órában, illetve éjjel az őrzésről BIZTONSÁGI ŐR gondoskodik.

Közös költség: 10.000 Ft/hó.

Az utca CSENDES, BARÁTSÁGOS. Közelben találhatók ÉTTERMEK, kávézok, BOLTOK (ALDI, Spar, Lidl), bankfiókok, illetve kórház is. Egy gyors bevásárlás, ebéd vagy ügyintézés sem lehetne egyszerűbb, hiszen a társasház földszintjén egy élelmiszer üzlet és több étterem is helyet kapott, a XIII. Kerületi Kormányablak pedig a Teve utca sarkán van.

Az aktív életmódot szerető vevők igényét is teljes egészében kiszolgálja, mert a közelben található a MARGIT SZIGET és a DUNA-PART.

REMEK KÖZLEKEDÉS
2-3 perc sétára található a 3-as METRÓ és az 1-es VILLAMOS Gönc Árpád városközponti (Árpád-hídi) megállója, valamint az Észak-pesti VOLÁN buszpályaudvar. A belváros pár perc alatt elérhető és a Váci úti irodaházak közelsége is tovább növeli a lakás értékét.

A KÖRNYÉK AHOL AZ ÁRAK AZ EGEKBE SZÁLLNAK
A lakástól pár perc sétára megnyíló új AGORA városközpont irodáinak, üzleteinek, trendi éttermeinek, kávézóinak, valamint duna-panorámás magasteraszainak és minden igényt kielégítő szolgáltatásokban gazdag közösségi tereinek köszönhetően tovább emelkedik. Az épületegyüttes központi részén egy „kiülős teret”, agorát alakítanak ki, amellyel egy új, modern, London belvárosát idéző nyüzsgő találkozópont jön létre fővárosunk életében.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Teve
Alapterület (m2) : 59
Szobák száma: 2
Komfort: Komfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Légkondícionált, gardróbos
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1103 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Áron Alul Eladó egy 59 m2-es, Teve utcai lakás Metró mellett" című hirdetést látja. (fent)