Betöltés...

Mechwart liget

Ár: 72.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budapest II. kerületében eladó ez a lakberendező által 2013-ban berendezett és átépített fiatalos lakás! A környék nagyon szép, a közlekedés szuper gyors. A forgalom zaját nagy mértékben lecsökkentik a hangszigetelt nyílászárók.
A lakás összesen 91 nm-es, tartozik hozzá egy 3 nm-es zárható tároló illetve egy 5 nm-es terasz is.A társasház rendelkezik egy közös tetőterasszal, amelyet közösen használ a társasház lakóközössége, kellemes beszélgetésekre, pihenésre adva lehetőséget ezáltal a lakóknak. A háznak van egy hátsó bejárata is, amin keresztül rögtön a Mechwart ligethez jutunk ki.
A folyosóról belépve, a lakás előszobájában találjuk magunkat, innen nyílik az egyik hálószoba illetve a külön WC. A lakás folytatása az amerikai konyhás, hihetetlenül tágas nappali, melyből nyílik a másik hálószoba és a fürdőszoba. A fürdő és a háló egymásba is nyílik. A lakás 72 M-ba kerül, a beépített szekrények és berendezési tárgyak, szekrények 1 M forintba kerülnek. Így a lakás összesen 73 M forintba kerül.
Remek lehetőség ez a lakás, akik szeretnének a központban lakni, mégis vágynak rá, hogy zöld környezet is könnyen elérhető legyen, ahová pár perc alatt ki lehet szaladni kutyát sétáltatni, gyerekekkel játszótérre menni vagy csak egyszerűen sétálni egy nagyot a gyönyörű Mechwart ligetben!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Margit körút
Alapterület (m2) : 91
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 5. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 337 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Mechwart liget" című hirdetést látja. (fent)