Betöltés...

Eladó másfél szobás lakás Miskolcon zöld övezetben

Ár: 9.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ingatlan közvetítők kérem ne keressenek!
Eladásra kínálunk Miskolcon a Debreceni Márton téren egy 45 nm-es, nagy erkélyes, másfél szobás, 5 éve felújított, jó állapotú, gáz-konvektor fűtésű, teher mentes lakást egy 2 szintes téglaépület első emeletén.
Ablakai fa nyílászárósak, redőnyökkel és tartalék szúnyoghálókkal felszereltek. A lakáshoz saját pince is tartozik. A világos napos terek ablakai erdőre néznek. Az ingatlan jó lakókörnyezetben, csendes, nyugodt helyen, zöld övezetben várja új tulajdonosát jól karban tartott, tökéletesen kitakarított állapotban. Azonnal költözhető. Elhelyezkedése sok szempontból ideális, a közlekedés kifogástalan a 6-os busz vonalán 10-15 percre az Újgyőri főtértől. Ingyenes nagy parkoló van a ház előtt. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A lakás körbejárható (előszoba-nagyszoba-kisszoba-konyha-előszoba) így sok lehetőség szerint átalakítható. Mindkét szoba laminált parkettával borított, falaik festettek, álmennyezettel burkoltak. A többi helyiség járólappal burkolt. Nagy méretű előszobában beépített szekrények vannak. A WC a fürdőszobával egy helységben található, mellette egy kis tároló helység, ami alkalmas spajznak vagy mosókonyhának (szerelvényezve van). A teljes villamos vezetékrendszer és a fürdőszoba felújított, a vízvezetékek cseréje is megtörtént. A lakás tartozéka, s így a vételár részét képezik a beépített bútorok, konyhabútor gépekkel, fürdőszobai berendezések, előszobai beépített szekrények, jó minőségű retro szekrénysor, ágyak, asztalok stb... Alacsonyak a fenntartási költségek. A közös költség mindössze 5400.-Ft. A villany, a gáz és a víz külön egyedi fogyasztás alapján fizetendő.
Az ingatlan tökéletesen alkalmas akár nyaralónak, hétvégi ingatlannak is a környezete adta lehetőségek miatt. A Bükk szélén gyönyörű túraútvonalak, kirándulási lehetőségek várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Közelben található a Vilma-forrás tiszta ivóvize, EU-s játszótér, orvosi rendelő, általános iskola.
A vételár 9 500 000 Ft vagy aktuális árfolyamon lévő euroban is fizethető.
Érdeklődni a +36 20 958 5791 -es telefonszámon.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Debreceni Márton tér
Alapterület (m2) : 45
Szobák száma: 2
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 627 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó másfél szobás lakás Miskolcon zöld övezetben" című hirdetést látja. (fent)