Betöltés...

Bővíthető garzon lakás az Árkadnál, Örs X. kerület

Ár: 18.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Felújított, tehermentes 1/1 tulajdon, garzon első lakásnak 20M alatt és albérlet fizetés helyett frekventált, központi helyen. Nyílászáró csere és új fürdő kialakításával lehet később számolni, de jelen állapotban is tökéletesen lakható. Azonnal beköltözhető.

Lakás alapterülete 25m2 mely tetőtér beépítéssel megduplázható így a lakás 2 szintessé alakítható és 45m2-re bővíthető. Néhány szomszéd már beépítette a saját padlásterét. Jelenlegi belmagasság több mint 3m így ebben az állapotban galériázható mely további legalább 10m2 jelent. A szoba elosztásából adódik, hogy gipszkarton fallal két szobássá alakítható. Továbbá 1db tároló választható a lakáshoz.

Közmű: víz, villany, gáz. Meleg vizet gáz cirkó, fűtést gáz konvektor biztosítja. Rezsi rendkívül alacsony, a közös költség 4.900 Ft ami tartalmazza a felújítási alapot illetve a szemét szállítast.

A lakás belső udvaros házban leghátul helyezkedik el, ablakai rendezett csendes kertre néznek. Az elhelyezkedés szerint sarokra esik így csak egy szomszéd van, aki fiatal dolgozó pár szintén felújított lakással. Belépve az előtérbe kerülünk amiből a konyha és a fürdő került kialakításra és jobbra található a szoba, mely 16m2 melynek 2 ablaka egy hátsó kertre néz.

Ingatlan címe szerint a közelben van Kőbánya központ, a villamos megálló a lakástól 2 perc sétára az utca végén, Éles sarok 1 perc, Örs vezér tere, Árkád, Metropolitan Egyetem 5 perc.

A házban 34 lakas van ebből néhány önkormányzati tulajdonú lakás (ezek nagyrészt üresek) az udvar folyamatosan fejlődik, a lakók kedves dolgozó nagyrészt fiatalokra cserélődött. A ház a Maláta utca felőli társasházhoz tartozik, ami szinte egészében már felújításra került. Néhány év múlva a Mádi utcai rész felújítása is várható.

A lakás több lehetőséget rejt magában, maganszemélyként hirdetem ingatlan közvetítők segítségét köszönöm nem kérem, azt inkább elengedem a vételárból.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Mádi
Alapterület (m2) : 25
Szobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Kertre néző, csendes, frekventàlt hely
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1418 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Bővíthető garzon lakás az Árkadnál, Örs X. kerület" című hirdetést látja. (fent)