Betöltés...

Zuglói 1,5 szobás lakás eladó!

Ár: 26.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Zuglóban a közkedvelt Füredi lakótelepen 10 emeletes ház magas földszintjén 46 nm-es másfél szobás jó állapotú, parkra néző, keleti fekvésű lakás eladó. A lakás remek elosztású, az előtérből nyílik a nagyszoba, az ablakos konyha, és a fürdőszoba wc-vel. A nagyobb szoba és a fél szoba egybenyíló, de a kisszoba a gardrób felől is megközelíthető. A szobák faparkettásak, a többi helyiség kőburkolatú. A fürdőszoba zuhanyzós, néhány éve felújították. A távfűtés szabályozható, hőmennyiségmérős, a víz is mérővel ellátott, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, az ablakok redőnyösek. A komfort érzetet klíma berendezés növeli. A lakás rezsije rendkívül kedvező. A ház karbantartott, kulturált küllemű, a környék biztonságos. Az épület előtti sétányon túl a Rákospatak folydogál, így nincs szemben lévő ház, ami zavarná a fényviszonyokat, vagy a kilátást. A parkolás a ház előtt ingyenes.
A családbarát környezetben parkok, játszó-, és közösségi terek kaptak helyet. Az infrastruktúra kiváló, üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő stb. teljeskörű szolgáltatást nyújt az itt lakók számára. A tömegközlekedés kiváló, az Örs vezér téri metró néhány perc alatt elérhető.
A lakás irányára 26,5 mFt, tehermentes, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan alkalmas irodának, üzletnek, befektetésnek, de olyan személyeknek is, akik szeretnének egy kiváló adottságokkal rendelkező, élhető és minden igényt kielégítő otthonba költözni.
A lakás előzetes telefonegyeztetést követően bármikor megtekinthető.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Gvadányi u.
Alapterület (m2) : 46
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
Extrák: légkondicionáló
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 860 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Zuglói 1,5 szobás lakás eladó!" című hirdetést látja. (fent)