Betöltés...

Eladó ingatlan Bp.VIII.Homok u. 29m2

Ár: 19.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Igényes és praktikus otthon várja új Gazdáit!

Azonnal lakható!Eladó Budapesten, a VIII. kerületben, a Homok utcában( 5 percre a Blahától..), egy perc sétára a II. János Pál pápa tértől (4-es metró) és a Teleki téri piactól, egy jó állapotú, alacsony fenntartású,gázkonvektoros, földszinti, udvarra néző, világos, 30 m2-es tégla kislakás. Jó és csendes lakóközösség jellemzi, és pénztárcabarát a havi fenntartása.
Az utcában 2 db térfigyelő kamera is gondoskodik az ön biztonságáról.A környéket folyamatosan fejlesztik, így a lakás kíváló befektetési lehetőség, alkalmas akár rövidtávú kiadásra is.
Nem csak lakni lehet jó, de kiadni is érdemes!Az ingatlan tehermentes!!

A lakás:

Korszerűsített és igényes.Nagy a belmagassága (380 cm), akár állógaléria is beépíthető. A szoba minőségi parkettás, a konyha, a nagy kádas fürdőszoba és a WC mázas kerámia lapos.A melegvizet villanybojler adja.
Ideális fiataloknak, pályakezdőknek, egyetemistáknak, de akár rövid- vagy hosszútávú kiadásra is
Műszakilag: új villanyvezetékeket szereltek be.Van éjszakai áram is, a költségcsökkentés érdekében..Alacsony rezsiköltségű, minden közmű egyéni mérés alapú.
Közös költsége: 7800 ft/hó, mely tartalmazza a kommunális házköltségeket, s a felújítási alapot is.( A ház felújítási alappal rendelkezik,hamarosan homlokzat felújítás!) Minden fogyasztást egyedileg mérnek.
A lakáshoz tartózik: 1 db zárható pince!!!Az épület zárt bejárati kapuval rendelkezik, csak kulccsal vagy a számkódós kaputelefon segítségével lehet bemenni.
Környék és Közlekedés:

A környék az utóbbi években rehabilitáción esett át, ( az utcában 2 db térfigyelő kamera, új házak) így ma már az egyik fő helyszíne a bérbeadásnak, akár rövid vagy hosszú távú célokról legyen szó. Külföldiek is jól ismerik már a környéket, ezért átalakult. Boltok, bevásárlóközpontok, parkos környezet jellemzi, jól frekventált, minden megtalálható ami a kényelmes élethez szükséges.
Közlekedése, infrastruktúráját tekintve fejlett környék: közel több busz, troli, metró, villamos állomásához, a belvároshoz, egyetemekhez, boltokhoz, mozihoz, színházhoz... kiváló, hiszen pár perc sétára található a 4-es metró, illetve egy villamos és buszjáratok segítik a közlekedést.
Sétatávra található a Teleky piac,( 1 perc),Lidl, ami kimondottan előny lehet a bevásárláskor.Tömegközlekedése kiváló: METRÓ percek alatt elérhető. M4 a II. János Pál pápa téren 1 perc gyalog. Villamosok: 24-es, 28-as, 37-es. A 24-es villamossal az M2 és M4 a Keleti pályaudvarnál, az M3 a Nagyvárad téren 3-4 megálló. 9-es, 99-es busz is közel van.
Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Várom megtisztelő hívását, ha felkeltettem érdeklődését!
Iár:19,5MFt

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Homok
Alapterület (m2) : 29
Szobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: pince
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 776 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó ingatlan Bp.VIII.Homok u. 29m2" című hirdetést látja. (fent)