Betöltés...

Meghitt kuckó eladó

Ár: 18.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Van egy meghitt kuckónk eladó, amit eladnánk Neked. Azért pont Neked mivel szükséged van erre a meghitt kuckóra, és nincs is Tőled messze, mivel a Tócóskert szívében van. Ahol sok busz közlekedik, ha éppen nincs jogosítványod, és autód. Viszont, ha van autód, akkor azért jó, mert ingyen parkolsz, és képzeld, mindig van üres parkolóhely. Bevásárlást is gyorsan elintézheted, mert az Aldi és a Penny jövetben, a Tesco és a Lidl pedig menetben esik útba, pont, mint a reklámban a Takarékszövetkezet. Valami elfogyott otthon akkor a Spar pont szemben áll.
Egész pontosan hol is van ez a meghitt kuckó? Debrecen városában a közkedvelt Tócóskertben, ott is pont közel mindenhez. A kuckóból szuper kilátás nyílik a városra, sőt a folyosóról látható az augusztus 20-i tűzijáték, és persze szilveszterkor is. Kell ennél több? Nem kell szorongani század magaddal. Belváros 15 perc sétára van, ami felér egy edzéssel. Ugye még időt is takarít meg Neked, ha itt laksz. Szólsz a párodnak a konyhából, vagy a fürdőszobából, akkor nem mondhatja nem hallottam Szívem, hogy szóltál. Valljuk be ez jól tud jönni.
Hogy mekkora a kuckó? Pont akkora, mint egy igazi szerelmi kuckó. Van benne egy nagyméretű szoba, egy csinos méretű konyha, és egy minden igény kielégítő fürdőszoba. Szóval minden adott, hogy meghitt, és szuper otthonod legyen.
Hogy milyen az elosztása? Az rajtad áll, amilyennek szeretnéd. Megveszed, és oda teszed, a falakat ahova akarod. Egy felújítás ráfér, főleg ha hosszú távra tervezel. Javaslom, hogy a falakat még a felújítás előtt tedd arrébb. Spórolhatsz a fűtés számlán, mert szigetelve lett a ház 2010-2011 táján. Képzeld, mennyi pénz spórolsz ezzel. Egész nap világos a kuckó, ami ugye a villanyszámla miatt nem mindegy. Ami még egy jó dolog, hogy van lift a házban. Még hozzá mindjárt három lift van. Bőség zavara. Ugye? Viszont mozgólépcső nincsen. Viszont csendes szomszédok vannak. Nem fúrnak éjjel kettőkor. Lehet jókat aludni, és madárcsicsergésre ébredni a mini erdő lakói erről gondoskodnak.
Összefoglalva nézzük az előnyeit:
Közel van mindenhez, Csendes szomszédok, Alacsony áram-, és fűtésszámla, Tűzijátékot a lakásajtóból láthatod, Ingyen parkolsz, Sok fele eljuthatsz busszal is
Hátrányai:
Nincs, maximum szubjektív alapon.
Előnyei:
Tökéletes szerelmi fészek, Szabadon variálható, Jövet-menet útba esik egy élelmiszer áruház, Világos, és madárcsicsergős
Az árból tetszőleges mértékben és tetszőleges irányba lehet alkudni, de előfordulhat, hogy ez esetben én is módosítom az alapárat, mert nem fair, hogy ha csak a vevő alkudozhat. Mondhatni, hogy majdnem azonnal költözhető.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Derék
Alapterület (m2) : 31
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 8. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
Extrák: Kilátás,Jó közlekedés,
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 492 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Meghitt kuckó eladó" című hirdetést látja. (fent)