Betöltés...

tágas, világos panel lakás, csodálatos panorámával

Ár: 37.300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gyönyörű kilátás a Gellérthegyre, citadellára és a szabadságszoborra. Kilátás a Budai hegyekre. Kilátás a Bikás parkra.

kiköltözés, megbeszélés szerint

Kelenföldön, Tétényi úton, Bikás park szomszédságában, tágas, világos panel lakás, jó közlekedéssel és csodálatos panorámával, folyamatosan karbantartott állapotban.

Ingatlanközvetítők ne keressenek!

Nem egy szokásos, megszokott panellakás, bélősépítészeti megoldásokkal kitűnik a sorból. A 9. emeleten a legjobb panorámával, még a tűzijáték is nézhető.
3 szoba 1 étkező. Minden szoba külön nyílik. Az egyik szobába légkondi. Az étkező a konyhával és a előtérrel egybefüggően tágas teret biztosít diagonálóban csempézve. Szobákban laminált parketta.
A szobáknál az eredeti ajtók felhasználásával, átalakításával eltolható Mastercarre katedrál üvegajtók vannak.

Az étkező és a kisebb szoba gipszkartonfallal , tolóajtóval és Mastercarre katedrál üveg fényfelülettel van leválasztva.

Villanyvezetékek felújítva lettek és elrejtve, nem lóg semmi kábel a plafonon. Internet vezetékek, minden szobába. A komfortot emeli a gardróbszóba és élelmiszer tároló (spájz). Fürdőszoba, WC igényesen felújítva karbantartva. Falba rejtett WC tartály, rejtett vízmérő leolvasó nyílás. A mosógépnek vízvezeték és szennyvíz elvezetés van kialakítva a gardróbba, így a mosógép nem csökkenti a fürdőszoba méreteit.
A konyha tágas, világos nagy ablakkal. A konyha és az étkező között engedélyeztetett átadónyílás tágítja a teret. Tisztasági festéssel költözhető (tartalékfesték bőségesen van). Kiadásra is alkalmas, mivel a szobák külön is nyílnak.

Nyílászárók
Lecserélt, műanyag 3 cellás,2cm légréses thermo üveges, szigetelt nyílászárók. Bejárati ajtónál kiemelésgátlós, 5 pontos biztonsági rács, (dupla biztonsági zárral) van. A lakás érvényes energiatanúsítvánnyal rendelkezik: HET-00820623

Társasház:
A társasház rendezett, gondosan karbantartott, felújított tiszta folyósok, kamerás megfigyelőrendszer, felújított panelhézag szigetelés, felújított folyosó, lépcsők.
Felújítások folyamatosak, ütemezettek, jelenleg is lábazat védőjárda komplett cseréje történt.

Dél budai zöld, parkosított hely:
A ház körül és a környéken ingyenes parkolás (és a jelenleg önkormányzati tervekben sem tervezik a fizetőssé tételt). A házat zöld park veszi körül, 50 méterre meg a Bikás park tele játszótérrel, futópályával, pingpong asztalokkal, parkfitnesz, felnőtt játszótér, focipályával, teniszpályával, télen szánkózásra alkalmas dombbal, ingyenes korcsolyapálya, dísztóval halakkal, kacsákkal, 2 kutyafuttató, kutyajátszótér kis és nagykutyáknak külön-külön.

Intézmények, boltok:
A ház mellet SPAR élelmiszerbolt, 80 méteren belül színvonalas kórház, sürgősségi, színvonalas szülészet, 2 patika, nemzeti dohánybolt, kínai étterem, hagyományos étterem, cukrászda, fitneszterem, szolárium mind mind nagyon közel. Bölcsőde, óvoda, iskola, magánintézmények több is található közvetlen a környéken 200-300 méteren belül.

Parkolás:
A ház

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Tétényi út 29.
Alapterület (m2) : 70
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 9. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
Extrák: léngkondi
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1015 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "tágas, világos panel lakás, csodálatos panorámával" című hirdetést látja. (fent)