Betöltés...

Igényesen felújított panel lakás eladó !

Ár: 28.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
TULAJDONOSTÓL ELADÓ!

Budapest III. kerületében, zöldövezetben eladó ez a teljesen felújított 1+2 szobás 57 nm-es lakás pár perc sétára a csodálatos Duna parttól. A felújítás során, hideg- és melegburkolatok, a belső vízvezetékek felújítása is megtörtént.A konyha egy komplett új konyhabútort kapott beépített légkeveréses Bosch sütővel és Bosch főzőlappal és a mosógép is itt került beépítésre.Az előszobába külön ide készített új szekrény,tároló került.A fürdőszoba teljesen át lett alakítva és zuhanykabin lett beépítve.
Az egyik kisszoba belülről szigetelést kapott.A lakásban lévő 4db.mellékvízmérő most lettek kicserélve,ezekkel se lesz gond 8 évig.A nagyszoba hangszigetelést kapott ,amit fehér faerezetes dekorpanel borít.Az összes nyílászáró új,szunyoghálókkal felszerelt.Az összes radiátor ki lett cserélve aluminium radiátorra.Az összes beltéri ajtó és a bejárati ajtó is cserélve lettek.
A lakás ablakai 2 oldalra néznek,ezért egész nap világos van.A lakáshoz tartozik egy kis franciaerkély amely egy csendes szép zöld parkra néz.A fsz.-en és az emeleten is van közös tároló.
Elsősorban készpénzes vevők érdeklődését várjuk!A lakás teljesen per és tehermentes !
Az ingatlan közlekedése és infrastruktúrája kiemelkedő, a mindennapi élethez szükséges valamennyi intézmény néhány perces sétával elérhető közelségben. Az alacsony fenntartási költségek, és a remek közlekedés miatt minden korosztály számára ajánlott, saját használatra és akár befektetési célra is.A lakóközösség telejesen jónak mondható.Jöjjön nézze meg,ide tényleg azonnal költözhet.

Ingatlanosok kérem NE hívjanak!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Jós
Alapterület (m2) : 57
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 3302 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Igényesen felújított panel lakás eladó !" című hirdetést látja. (fent)