Betöltés...

Budapest III. kerületi felújított lakás

Ár: 31.550.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budapest, III. kerület Békásmegyer, hegy felőli oldal, hegyre néző, igényesen felújított, 4. emeleti 51 nm-es 1/1 tulajdonú, hitelmentes lakás eladó. 2012-ben kicserélésre kerültek a külső-belső nyílászárók, az ablakok mobil szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Új laminált parketta, új burkolat, az étkezőben és a konyha egy részében a falat terméskő díszíti, új kaputelefon került felszerelésre. A fürdőszobában a mosógép fölött mennyezetig beépített szekrény található, az étkezőben 3 db beépített szekrény van, melyből az egyik szekrény mindkét szárnyán tükör teszi hangulatosabbá a helyiséget. A konyhában igényes beépített konyhaszekrény, új páraelszívó és gáztűzhely található. A konyhai világítást a szekrénybe szerelt modern spot lámpák, illetve külön kapcsolóval működő hagyományos energiatakarékos világítás teszi kényelmessé. A nagy szobában faltól-falig egy hatalmas, tolóajtós, tükrös, igényes gardrób teszi kényelmessé a szobát. Ezen kívül a mennyezeten egyedi formájú álmennyezet található, melyben a hagyományos világításon túl 6 db energiatakarékos, aranyszínű spot lámpa teszi egyedivé a szobát. A spot távirányítóval kapcsolható.
Az étkező és a konyha között boltív került kialakításra, mely a konyhában terméskővel van kirakva. A lakás a hegyre néz, nagyon sok fa van az ablak előtt, így mindig kellemes klímát kínál és egész évben madárcsicsergés hallható. A szomszédok rendesek, csendesek. A házban kamera rendszer van, így nagyon biztonságos.
A ház fűtése egyedi mérésű, távfűtés. A ház a panelprogram következtében nem csak korszerűbb, hanem küllemében is sokkal szebb lett.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Jendrassik György
Alapterület (m2) : 51
Szobák száma: 2
Komfort: Komfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
Extrák: Beépített szekrények, távirányítású szpot mennyezeti lámpa,
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 665 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Budapest III. kerületi felújított lakás" című hirdetést látja. (fent)