Betöltés...

19.kerületi lakás saját kertrésszel

Ár: 23.480.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A XIX. ker. családi házas részén, Kispesten, kínálunk ELADÁSRA, egy 64 nm-es, 2+1 szobás, kertkapcsolatos, tehermentes, frissen felújított, belső udvari lakást.

Ajánlom a lakást olyan fiatal pároknak, akik szeretik a tágas, világos, élhető tereket és az ehhez kapcsolódó közvetlen kertkapcsolatot, amit kedvükre alakíthatnak, szépítgethetnek. Ez egy ilyen adottságú lakás! Az udvarban 3 lakás található. Az ELADÁSRA kínált, az udvar végén helyezkedik el. Parkolás az utcában ingyenes.

Műszaki leírás:

Az udvar jelenleg is folyamatosan szépül. A lakáshoz tartozó homlokzati részt a tulajdonos frissen felújította. A tetőszerkezet is megújult. A lakásba a közlekedő, amerikai konyhás nappali, járólapokat, a szobák laminált parkettát kaptak. A fogyasztás, villany, gáz, víz, mérőórákkal mérhető. Közös költség nincs. A fűtés konvektorokkal megoldott. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Közlekedés:

Az ingatlan Wekerletelep szomszédságában található, ezért a közlekedés jónak mondható. a Határ úti metrómegálló tömegközlekedéssel rövid időn belül (15 perc) elérhető. Busz 194, 199.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIX. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kossuth Lajos utca
Alapterület (m2) : 64
Szobák száma: 2+1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 195 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "19.kerületi lakás saját kertrésszel" című hirdetést látja. (fent)