Betöltés...

Székesfehérvár eladó lakás belvárosban

Ár: 25.290.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mindig arra vágytál, hogy Székesfehérvár Belvárosában legyen az otthonod? Esetleg befektetni szeretnél egy olyan ingatlanba, aminek értéke napról napra csak növekszik?
A Színháztól és a szuper belvárosi programoktól félpercnyi sétára, mégis csendes kis utcában? Akkor ez a lakás, rád vár, mert eladó a képeken látható első emeleti, 55m2 es ingatlan, frissen festve, újszerű állapotban, egyedi elképzelésre alakítva.
Minden helységben nemrég cserélt új redőnyős- szúnyoghálós ablakok vannak, biztosítva az egész napon át beérkező fényt és világosságot.
A lakásban kettő szoba, konyha és egy fürdő/wc van, hűtő-fűtő klíma is gondoskodik a nyári melegben mind két szobában a hűtésről.
A bejárati ajtón a lakásba érkezve a járólapokkal lerakott előszobába jutunk, ahol két beépített nagy szekrény van. Majd balra a tágas nappali, szemben a konyha, teljes gépészettel felszerelt konyhabútorral (mosogatógép, hűtő, főzőlap, sütő) található. Jobbra az egybenyitott fürdő/wc (sarokkáddal, új mosdóval) kicsit elszeparálva a wc. Ezután a nagy hálószobába jutunk, ahol a padló időtálló, minőségű parketta.
A lakás nyugodt, pihenésre kiváló, kedves szomszédokkal, parkolási lehetőséggel a ház mindkét oldalán. A ház kívülről szigetelt, karbantartott és rendezett. Az alagsorban a lakáshoz egy kis tároló is jár.
Bevásárlóközpont, bolt, posta, gyógyszertár, orvos, buszmegállók,óvoda és iskola párpercnyi sétára vannak. A rezsi alacsony, a közösköltség 7100 forint.
Bővebb információért nyugodtan hívjanak telefonon, igény szerint küldök több képet, videót. Ingatlanosok abban az esetben keressenek, ha van konkrét érdeklődő az ingatlanra. Tulajdonostól eladó!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Dr Koch László utca 12
Alapterület (m2) : 55
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Klíma, bútorozott
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 2716 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Székesfehérvár eladó lakás belvárosban" című hirdetést látja. (fent)