Betöltés...

Gyöngyösön a dombon 3 szobás téglalakás eladó

Ár: 20.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gyöngyösön a „Dombon”, a Kócsag utcában, zöldövezetben eladó egy 80 m2-es, földszint/első emeleti, Keleti fekvésű, 3 szobás, összkomfortos, tehermentes, lakáson belül kétszintes társasházi lakás.

Az ingatlan téglaépítésű, és újszerű állapotú, egy egészségügyi festés után azonnal költözhető. Az ingatlanban a nyílászárók fából készültek, és redőnyösek. A szobák parkettásak, világosak, és tágasak, a konyha, a fürdőszoba, és a WC. járólappal ellátott.

A Társasháznak saját kazánja van, így a fűtés házközponti, a lakás minden helyiségében radiátor található.

Az ingatlan felsző szintjén található egy előszoba, valamint a nappali – étkező, amelyet egy boltív választ el egymástól, továbbá itt található a spejz, a konyha, kis erkély és egy különálló WC. kézmosóval. Az ingatlan eredeti alapterülete 73 m2, azonban korábban a lakás nagy erkéllyel rendelkezett, amelynek nagy része hozzáépítésre került a konyhához, valamint az ingatlanban található lépcső átalakításával beépítésre került a mellette található légüres tér is, amelyből kialakításra került a jelenlegi étkező; így az ingatlan alapterülete jelenleg 80 m2. Az ingatlan nagy erkélye igény szerint visszaállítható.

Az ingatlan alsó szintjére falépcső vezet le az előszobáig, amelyből nyílik a fürdőszoba, és amelyben ugyancsak található egy WC, mosdókagyló, és egy kényelmes sarokkád, továbbá az előszobából nyílik a hálószoba, és a gyerekszoba is.

Az ingatlanhoz tartozik egy pincerekesz is.

A lakás a Május 1 lépcső melletti társasházban található, a belvárostól 10 perc sétára. Az ingatlan közelében található a buszmegálló, boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelő. A lakás valamennyi ablaka a város felé, a társasház mögötti parkra, illetve játszótérre néz, így az ablakok alatt autós közlekedés nincs. Az erkélyről, illetve a nappaliból a Sárhegyi panoráma tárul elénk, és reggelente madárcsicsergésre ébredhetünk.

A Társasház mellett található az ún. kiserdő, amelyben egy fapadokkal körülvett nyársaló is kiépítésre került, ahol főzési, és nyársalási lehetőség is van a lakók számára.

A lakás bejárati ajtaja utolsó a társasházi folyosón, így a lakás előtt gyalogos forgalom nincs. A társasház előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Az ingatlan irányára: 20.500.000,-Ft
Kizárólag komoly érdeklődők jelentkézését várom:
Köszönettel: Jancsovics Miklós

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyöngyös
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kócsag
Alapterület (m2) : 80
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: lakáson belül két szintes
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 675 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Gyöngyösön a dombon 3 szobás téglalakás eladó" című hirdetést látja. (fent)