Betöltés...

ELADÓ (akár bútorozottan is!!!) Szolnok belvárosában EXKLUZÍ

Ár: 35.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
ELADÓ (akár bútorozottan is!!!) Szolnok belvárosában, központi, de csendes helyen, néhány éve épült liftes társasházban, első emeleti 110 nm-es, EXKLUZÍV 4 szobás lakás. Az ingatlantól karnyújtásnyira megtalál mindent, ami a mindennapokban szükséges, pl. posta, üzletek, gyógyszertár stb.!
Az ingatlan per és tehermentes, továbbá a szakember hiánnyal sem kell törődnie, mert az azonnal beköltözhető lakás, tökéletes műszaki és esztétikai állapotnak örvend. A megvásárláshoz CSOK-ot is igénybe vehet!!!
A 3 szobát, plusz az étkezővel egy térben lévő nappalit, konyhát és spájzot, fürdőszobát, külön helyiségben lévő WC-t és közlekedőket a tágas, kényelmes terek jellemzik. A ruházat és egyéb tárgyak tárolását 3 darab (egy az egyik szobában, kettő a közlekedőben) nagy beépített szekrényben, ill. gardróbban minden gond nélkül meg tudja oldani.
A lakás kettő nagy erkéllyel rendelkezik. Az egyik keleti fekvésű, csendes utcára néző, míg a másik, a nagyobb, nyugati fekvésű és egy csodás, parkosított, madárcsicsergős udvarra néz.
A 4 szobából az elsőt, rögtön a bejárat mellett, az előszobából tudjuk megközelíteni, és aminek a tartozéka egy nagy beépített szekrény is. Másik 2 szoba egymás mellett helyezkedik el, és keleti fekvésűek. Az egyikhez erkély is tartozik, a másikon nagyméretű ablakok teszik világossá a helyiséget. A nagyméretű nappali az étkezőt is magába foglalja, tájolása nyugati, és ehhez is tartozik egy nagy erkély, melyről egy csodás kert látványa tárul elénk.
A lakás közlekedője a szokványostól eltérően szintén tágasak, még úgy is, hogy elhelyezésre került egy óriási tükrös-tolóajtós gardrób, és a közlekedő végében egy kisebb beépített szekrény is, továbbá a konyhával szemben, itt kialakításra került egy kis reggeliző sarok is.
A fürdőszoba és a konyha déli fekvésű, így egésznap természetes fényben úsznak az üvegtégláknak köszönhetően. A tágas és világos fürdőben kényelmesen elfér a mosógép, a kád és az igényes beépített fürdőszobabútor is úgy, hogy Önnek is kényelmes mozgástere marad. A konyha is minden igényt kielégít, mind bútorzatában, mind felszereltségében. Megtalálható benne pl. a mosogató alatt a hulladékkezelő (konyhamalac), az elektromos sütő és négy főzőlapos elektromos tűzhely, páraelszívó, vagy a korszerű hűtőszekrény is. A fűszereket, zöldségeket, gyümölcsöket a konyhából nyíló spejzben tudja kényelmesen tárolni.
KÉREM, INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!
Az ÁR FIX: 35 000 000 Ft
Igény esetén vásárolható a lakáshoz a mélygarázsban beálló, továbbá zárható tároló is a pincében. Ezek árát az ingatlanhoz feltüntetett ár nem tartalmazza!!!
További képeket és videót üzenetben tudok küldeni!
Érdeklődni:
Tel.: +36-20/980-6924

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szolnok
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Zrínyi
Alapterület (m2) : 110
Szobák száma: 4
Komfort: Luxus
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 597 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "ELADÓ (akár bútorozottan is!!!) Szolnok belvárosában EXKLUZÍ" című hirdetést látja. (fent)