Betöltés...

Eladó 1. emeleti téglalakás Pétfürdőn

Ár: 16.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó Pétfürdőn a Hősök terén nyugodt, zöldövezetben egy 160 m2-es, 1. emeleti társasházi lakás.
A társasház téglaépítésű, amely előnyös a téli jó fűthetőség miatt. További előny a ház jó megközelíthetősége. Családos emberek számára az iskola közvetlen szomszédsága, a ház előtt elterülő nagy zöldterület, a téren áthaladó kisebb forgalom, a könyvtár és a kerítéssel jól körül határolt játszótér külön előnyt jelent. A zökkenőmentesebb közlekedést segíti a közeli buszmegálló és a vasútállomás, amely mobilabbá teszi a lakót.
A szobákból hatalmas ablakokon keresztül csodálhatjuk a zöld környezetet, valamint az első emelet és a sok nyílászárónak köszönhetően igen világos a lakás, a délutáni, nyáron az esti órákig nem szükséges villanyt kapcsolni. A korábbi lakók bevezettették a gázt a lakásba, így a fűtés és a vízmelegítés a fürdő szobában ezzel történik. A lakás hőmérséklete termosztáttal igény szerint alakítható. Külön fürdő és WC teszi kevéssé konfliktusossá a reggeli készülődést a lakók számára. A lakásba belépve tágas előszoba jutunk, amely egy-egy nem közeli ismerős megvendégelésére is alkalmas helyet biztosít méretéből fakadóan. Innen nyílik a háziasszonyok álmának megfelelő polcozott nagyobb méretű spájz. Mellette a korábbi lakók igénye szerint kialakított konyha és függönnyel elszeparálható ebédlő rész foglal helyet. Külön előny a konyhából nyíló kisebb spájz, ahova kedvenc befőtteinket, vagy edényeinket a könnyebb megközelíthetőség miatt elhelyezhetjük.
A lakás 4 szobából áll, amely igény szerint tovább osztható. 3 nagyobb és egy kisebb, akár gyerek szobának alkalmas, jól szeparált szoba. A fantáziával megáldott tulajdonos könnyen több kisebb szobává alakíthatja a nagyobb légterű helyiségeket, vagy vendégszobát rendezhet be, amely a mindennapi élettértől elzárt.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pétfürdő
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Hősök tere
Alapterület (m2) : 160
Szobák száma: 4
Félszobák száma: -
Komfort: Komfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 129 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 1. emeleti téglalakás Pétfürdőn" című hirdetést látja. (fent)