Betöltés...

Kesudio gazdit keres

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Erdeklödni csak telefonon!
Kesudió 2011-es születésű, ivartalanított breton spániel kan.

Előéletéről csak annyit tudunk, hogy egy család megvette 5 éves korában, de nagyon hamar szembesültek azzal, hogy egy vadászkutyának rengeteg mozgatásra és foglalkozásra van szüksége, amit ők nem tudtak biztosítani. Így került a gondozásunkba.
Kesu energiaszintje egy egyéves kutyáéval vetekszik. Nagyon aktív, játékos, imád sétálni. Arra is szüksége van, hogy agyilag lefárasszák. Tanítására és nevelésére mindenképp figyelmet kell fordítani! Nagyon kedves, bújós, barátságos az emberekkel. Kutyákkal is barátságos, de sajnos pórázon a nála nagyobb kutyákra támad félelemből, ám a megfelelő neveléssel erről leszoktatható! Póráz nélkül pedig nem elengedhető egyelőre, vadászszenvedélye és szertelensége miatt.
Hihetetlenül szeretne tartozni egy gazdihoz, megfelelni valakinek, aki imádja őt! Egyke szeretne lenni és bezsebelni minden szeretetet, amit eddig nem kapott meg!
Szobatiszta, talán valaha lakáskutya volt, mert ott nagyon nyugodt és boldog. Lakásba vagy kertes házba, de csakis szabadon ki-be járással keresi a gazdáját. Nem túl ugatós, de kertben jelez!
SZERETŐ GAZDIT KERES EZ A CSODÁLATOS LEGÉNYKE!
Kesu 2011-es születésű legényke.
Ahogy az illik egy ilyen sportos, ifjú kutyához, tele energiával és szíve minden szeretetével várja az Igazit, aki mellett sose unatkozna, sokat tanulhatna és persze esténként összebújva tévézhetne. Ha Te lennél erre a szerepre a tökéletes, hívd a 06/30/230-1887-es telefonszámot.

Kesu oltva, chipezve, parazitamentesítve, örökbefogadási szerződéssel keresi a gazdáját!

Érdeklődni: +36-30 230 1887

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szigetszentmiklós
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Fajtatiszta
Termete: Kistermetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Eddig megtekintették 765 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Kesudio gazdit keres" című hirdetést látja. (fent)