Betöltés...

Lagotto Romagnolo kölyökkutyák

Ár: 1 Ft

Örömmel mutatjuk be új Lagotto kölyökcsaládunkat, amely 3 kislányból és 3 kisfiúból áll. Ők körülbelül 2024. november 15-én lesznek készen az új otthonukra. Az anyuka és az apuka is tiszta vérű Lagottók, tiszta genetikai teszteredményekkel. Ezenkívül trüffel vadászattal foglalkozó vonalból származnak.

Nemcsak kiváló háziállatok lakásokhoz és házakhoz, hanem genetikai hajlamaik miatt könnyen kiképezhetők, hogy kiváló trüffel vadászokká váljanak. A mi Lagotticánk a családunk része, és otthonunkban szült (2024. szeptember 13-án). A kölykök velünk nőnek fel a lakásunkban (házunkban), és hozzászoknak a mindennapi hangokhoz, mint például a porszívó, a televízió és a beszélgetések, így szocializáltan és a családi életre készen érkeznek hozzátok. A átvétel időpontjától függően a kölykök egy vagy két oltást kapnak, többször dehelmintizálják őket, chippel ellátják őket, és minden szükséges dokumentációval együtt érkeznek.

Azok számára, akik kevésbé ismerik ezt a fajtát, néhány szó róluk: A Lagottók a kis- és közepes méretű fajták kategóriájába tartoznak, maximum 15 kg súlyúak. Gyengéd, hűséges és ragaszkodó kutyák, akik erősen kötődnek a családjukhoz. Jól kijönnek más kutyákkal és háziállatokkal. Nagyon élénkek, szociálisak, intelligensek és engedelmesek, természetes képességeik miatt könnyen képezhetők. Kiválóak a gyermekekkel, és nagyszerű őrző kutyák is, akik figyelmeztetik a családjukat a környezetükben bekövetkező bármilyen változásra. Magas fejlettségi szintű szaglásuk és koncentrációs képességük van, hivatalosan is trüffelvadász kutyaként ismertek. Ideálisak allergiások számára, mivel szőrük nem okoz allergiás reakciókat.

A mi alom iránt érdeklődők számára dokumentációt tudunk biztosítani a megtekintésre.

Ár: 750 €.

Bármilyen kérdéssel bátran kereshet minket a +385917963863 (WhatsApp) számon.
Instagram: Ena_Lagottika
E-mail: nena.dekanic@gmail.com
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Lagotto Romagnolo kölyökkutyák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: zorancv