Betöltés...

"Szeretetbomba" Málnának keresünk szerető gazdit sürgő

Ár: 0 Ft

Málnát egy borsodi falu végén dobhatták ki kis társával. Mikor rájöttek,hogy mit tett velük,az általuk imádott "ember"akkor
egy házhoz szegődtek, ahol kaptak enni és nem bántották őket. Harmadik napra a kis világos színű társát halva találták az alvóhelyükön.Nem lehet tudni,hogy mi történt vele.
Mivel az ott lakóknak cicáik vannak, a kutyust nem tudják vállalni, mert nem szívleli őket.Sajnos a befogadójánaknak az egészsége sem engedi meg,hogy próbálkozzanak Málna és a cicák összeszoktatásával. Málna egy nagyon kedves,ember centrikus,barátságos 1,5 év körüli "kislány". Imádja az embert és imád labdázni. Sürgősen keresünk neki egy olyan gazdit,aki elfeledteti vele,hogy előző "gazdája" hogy cserben hagyta és szerető családjába fogadja ezt a kedves,aranyos,szeretetbomba "kislányt". Szeretnénk minél hamarabb biztos helyen tudni, mielőtt Ő is kis társa sorsára jutna. Érdeklődni lehet a 06 70 325-2526 telefonszámon. Nagyon sok állat sorsát intézi, ezért gyakran foglalt. Ha nem éred el,akkor hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt kerested! Ahogy lesz egy kis ideje visszahív.
Tulajdonságok
Település: Radostyán
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) ""Szeretetbomba" Málnának keresünk szerető gazdit sürgő" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953