Betöltés...

Szerető gazdit keresünk az utcára dobott

Mancit, ezt a 10 év körüli szuka kutyát, volt "gazdája" amikor ráunt, nemes egyszerűséggel utcára hajította egy olyan helyen,ahol a másnapot sem élhette volna meg. Ezért sürgősen a gondozásunkba vettük és panzióba vittük el. Manci egy nagyon kedves, barátságos kutyus, aki már megkapta az oltást és chippet is. Egy idősebb embernek biztos,hogy kiváló társa lehetne. Érdeklődni lehet a 06 70 325-2625 telefonszámon. Nagyon sok állat sorsát intézi, ezért,ha nem éred el,hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt kerested. Visszahív.
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Tiszakécske
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2023.09.18
Eddig megtekintették 100 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953
Szerető gazdit keresünk az utcára dobott Szerető gazdit keresünk az utcára dobott Szerető gazdit keresünk az utcára dobott
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Szerető gazdit keresünk az utcára dobott" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.