Betöltés...

Békés szerető otthont keres

2011-ben született, német vizsla jellegű kan.
A volt gazdájától került gondozásunkba, aki már nem tartott rá igényt.

Egész életben láncon élt, nagyon elhanyagolt állapotban került hozzánk, csont sovány volt. Jelenleg családi panzióban él. Az étvágya sokat javult, lassan kúsznak fel rá a hiányzó kilók. Próbál beilleszkedni az új környezetébe, megszokni a körülötte élő embereket, más kutyákat. Minden érdekli őt, de még mindig óvatos. A többi kutyától fél, kerüli a társaságukat, nem szereti őket, de soha nem verekszik. Nem túl aktív, de azért szereti a sétákat, meg a labdázást. Igyekszik az emberek közelében tartózkodni, de inkább óvatos a társaságukban is, nem tolakodó sosem. Gyerekek mellett él, de nem foglalkozik velük, nem is bántja őket. Lakásban sosem élt, ezért ennek szabályait még gyakorolnia kell. Szereti a rongyokat, takarókat tépkedni, aprítani, erre figyelni kell.Olyan gazdát keresünk számára, akinek van elég ideje és türelme, hogy szeretettel, foglalkozással pótolja vele azt, ami az eddigi életéből kimaradt, hogy ő is kiegyensúlyozott, boldog életet élhessen. Védenceink - így Békés is - csak oltva, chipezve, parazita mentesítve, szívféregre szűrve és örökbefogadási szerződéssel kerülhetnek gazdához. Egyesületünk kizárólag benti tartással ad örökbe, kerti tartásra NEM. Amíg a gazda nem tartózkodik otthon addig is csak a lakásban/ házban helyezheti el a kutyát, megelőzve a szökést/ lopást/ mérgezést/ stb., illetve a hideg és meleg idő viszontagságait. Erre sem a kert, sem a kertben lévő kennel nem alkalmas. Kérjük, csak olyan jelentkezzen örökbe fogadónak, aki a benti tartás feltételeit tudja vállalni, melyet alkalmanként szúrópróbaszerűen ellenőrizhetünk.

Érdeklődni lehet róla a magyarvizslasos@gmail.com e-mail címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Kajászó
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2021.03.25
Eddig megtekintették 87 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Futrinka Egyesület
Békés szerető otthont keres Békés szerető otthont keres Békés szerető otthont keres
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Békés szerető otthont keres" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.