Betöltés...

Mazsi és Szandika gazdát keresnek

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mazsi és Szandika
Korábbi tulajdonosuk halála miatt kerültek a gondozásunkba. Mivel Szandika nagyon ragaszkodik Mazsihoz, ezért csak együtt fogadhatók örökbe!
Mazsi 5-6 év körüli, kis termetű pincsi szuka.
Emberekkel kedves, örül minden törődésnek, szeret a társaságukban lenni. Néha örömében hajlamos az ember bokáját megcsipkedni, de ez csak játék és le is szoktatható róla. Emiatt viszont kisgyerekes családba nem ajánljuk. Lakásban tökéletesen viselkedik, nem rombol, nem tesz tönkre semmit, teljesen szobatiszta. Kutyákkal jól kijön, de az ismerkedésnél figyelni kiell rá, mert első találkozásnál nem kommunikál jól. Nincs nagy mozgásigénye, viszont imád bóklászni a kertben.
Szandika 13 év körüli, drótszőrű magyar vizsla szuka. Ő is nagyon szereti, ha az emberek közelében lehet, igényli a vele való foglalkozást. A lakást kulturáltan használja, viszont néha előfordul, hogy bepisil, de ez azért van mert nincs kedve kimenni és nem szeret kabátot venni. Hideg időben muszáj felöltöztetni, mert hamar megfázik. Más kutyával tökéletes a viszonya, nem kötözködik senkivel. Enni egyedül szeret a saját tempójában. Nagy biztonságot, támaszt ad számára a társa, Mazsika és Mazsi figyel is rá: követi, igyekszik közelében tartózkodni. Nélküle Szandi sokkal bizonytalanabb lenne. Az orvosi kivizsgálásuk során Szandikáról kiderült, hogy súlyosan szívbeteg, folyamatosan gyógyszert kell szednie - Vetmedin, Cardalis, Furosemid, Panangin, Omega-3. Szívféreg tesztje is pozitív lett, de erre orvosi javaslat alapján egyelőre nem kap kezelést, hogy a máját ne terheljük le. Olyan gazdát keresünk számukra, akik elfogadják Szandika állapotát és felelősen vállalni tudják a kezelését/gyógyszerezését is, valamint nyugodt, szeretet teljes otthont tudnának biztosítani számukra.
Védenceink - így Mazsi és Szandika is - csak oltva, chipezve, parazita mentesítve, szívféregre szűrve és örökbefogadási szerződéssel kerülhetnek gazdához. Egyesületünk kizárólag benti tartással ad örökbe, kerti tartásra NEM. Amíg a gazda nem tartózkodik otthon addig is csak a lakásban/ házban helyezheti el a kutyát, megelőzve a szökést/ lopást/ mérgezést/ stb., illetve a hideg és meleg idő viszontagságait. Erre sem a kert, sem a kertben lévő kennel nem alkalmas. Kérjük, csak olyan jelentkezzen örökbe fogadónak, aki a benti tartás feltételeit tudja vállalni, melyet alkalmanként szúrópróbaszerűen ellenőrizhetünk.
Érdeklődni lehet róluk a magyarvizslasos@gmail.com e-mail címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kunadacs
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Fajtatiszta
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Eddig megtekintették 284 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Mazsi és Szandika gazdát keresnek" című hirdetést látja. (fent)