Betöltés...

Archivált hirdetés!

Cicero gazdát keres

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
2016-ban született, standard fekete-cser tacskó kan.

Ciceró viselkedési problémás volt, nagyon elkényeztették a volt gazdái, ezért viselkedési problémái voltak. Hozzánk kerüléseután hosszú ideig tréner foglalkozott vele, ennekeredményeként nagyon sokat változott. Most már sokkal kiegyensúlyozottabb, de csak tapasztalt, fajtát ismerő gazdát keresünk számára! Gyerekek és idős emberek mellé nem mehet! Védenceink - így Ciceró is - csak oltva, chipezve, parazita mentesítve, szívféregre szűrve, ivartalanítva és örökbefogadási szerződéssel, benti tartással mehetnek gazdához. Kizárólag kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát!
Érdeklődni lehet róla a futrinkatacsko@gmail.com email címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Csömör
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Fajtatiszta
Termete: Kistermetű
Kutyafajta: Tacskó
 
Eddig megtekintették 498 alkalommal
Cicero gazdát keres Cicero gazdát keres Cicero gazdát keres
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Cicero gazdát keres" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.