Betöltés...

Gyönyörű alma szibériai husky kölykök

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Élénk és egészséges almunk van a szibériai Husky kölyökkutya nyolc héten keresztül 5 * otthonokba szállításáról. Ezeknek a kölyökkutyáknak állandóan a család részét kell képezniük. Nagyon sok emberi kapcsolatra van szükségük, és továbbra is szükségük lesz erre, amikor az új tulajdonosok visszatérnek a munkájához, amikor a dolgok végül normalizálódnak.

A kölyökkutya nyolc héten fog elmenni, és nem hamarabb, amikor mikrochipbe helyezték őket és az első védőoltást elvégezték az egészségügyi ellenőrzésen. Teljes körű féregképzési és bolhamegelőzési kurzusuk lesz.
Kap egy szép kiskutya-csomagot, amely tartalmazza az elválasztási ételeiket, két rozsdamentes acél tálat, takarójátékot stb.
A kölyökkutyákat csak háziállatokként adják el, és nem regisztráltak.
Anya vörös és fehér szibériai husky, rendkívül kedves lány, apja fekete, krémfehér és fehér szibériai husky, nagyon kedves fiú, aki imádja mindenkit, akivel találkozik.
Ez a fajta nem a legkönnyebb, mivel állandó stimulációra van szükség, rengeteg tevékenységgel és sétával. Úgy találom, hogy ilyen szórakoztató, szerető és figyelmes fajta. Kutyáink olyan családi háziállatok, akiket imádunk, és szeretnénk, ha az érdekelt új tulajdonosok az általuk megérdemelt tisztelettel bánnák velük.
Vannak
Két fekete-fehér fiú
Egy vörös és fehér fiú
Egy fehér és barna fiú
Egy fekete-fehér nő
Egy fehér, piros foltokkal nő

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Abasár
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Termete: Kistermetű
Kutyafajta: Husky
 
Eddig megtekintették 1968 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Gyönyörű alma szibériai husky kölykök" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: