Betöltés...

Három apróságnak 2 kan,1 szuka keresünk gazdát sürgősen

Parker (kan),Fóka (szuka),Mackó (kan) 2,5 hó körüli kis apróságok, keverék kutyák,( felnőttkori nagyságukat sajnos nem tudom megmondani) szinte még meg sem születtek ,és máris nagyon nagy bajban vannak!Nem kellettek senkinek,így most egy gyepmesteri telepen vannak,ami mindenképpen veszélyes hely, ilyen kis gyerekeknek!Nekik egy szerető otthonban,gondtalanul kellene játszaniuk,növekedniük!Sajnos a telepen állandóan telt ház van,ami a kölyök kutyáknak fokozott életveszélyt jelent.Sürgős jelentkezését várjuk,egy szerető gazdinak,aki tisztába van egy kölyök kutya felnevelésének a nehézségeivel, de még több szépségével és örökbe fogadja valamelyiket,ezzel megmenti az életét!Kérlek,csak akkor jelentkezz,ha komolyan gondolod, felelősség teljes gazdája leszel,és AMÍG ÉL gondoskodni fogsz róla!!A kötelező chip és oltás árát a jövendőbeli gazdinak kell fizetnie. A kutyusok az első oltáson és féreghajtáson már túl vannak.Bővebb felvilágosítás a kutyáról,ezen a telefon számon: 06 70 325-2625 kapható.Ha foglalt, hagyj SMS-t,hogy melyik kutya miatt kerested! Ahogy lesz egy kis ideje visszahív.
1 kép: Parker, 2 kép:Fóka, 3 kép:Mackó
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Ózd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.02.23
Eddig megtekintették 64 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953
Három apróságnak 2 kan,1 szuka keresünk gazdát sürgősen Három apróságnak 2 kan,1 szuka keresünk gazdát sürgősen Három apróságnak 2 kan,1 szuka keresünk gazdát sürgősen Három apróságnak 2 kan,1 szuka keresünk gazdát sürgősen
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Három apróságnak 2 kan,1 szuka keresünk gazdát sürgősen" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.