Betöltés...

Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen!

Jorgoszt ezt az egy kis gondos kozmetika után minden bizonnyal egy csodálatosan széppé váló , 1 év körüli , nagy termetű kan kutyát az utcára dobva találták. Szőre ápolatlan , csapzott volt. alig látott a szemébe lógó szőrtől. Megtalálói bevitték az ózdi gyepmesteri telepre , ahol 14 nap után gazdikereső lett. Chipet nem találtak benne és a gazdi nem kereste. A kozmetikussal már időpont egyeztetés is megtörtént.Már meg is nyírta nagyon szépen. Miután nem hiányzik senkinek , így most mi új gazdit keresünk neki. A törvény által előírt chip és oltások árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie.Érdeklődni lehet a 06 70 325-2625 telefon számon. Ha foglalt , nem éred el , akkor hagyj egy üzenetet , hogy melyik kutya miatt kerested. Ahogy lesz egy kis ideje , visszahív.
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Ózd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Termete: Nagytermetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2019.09.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Ildi 1953
Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen! Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen! Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen! Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen! Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen!
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Utcára dobott Jorgosz kutyának keresünk gazdit sürgősen!" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.