Betöltés...

Archivált hirdetés!

Miske, gyönyörű, picit félénk, de imádni való

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
2017-ben született, hosszú szőrű tacskó keverék kan.

A kunhegyesi gyepiről érkezett, nagyon rossz állapotban.

A szőre borzasztó volt, ezért le kellett nyírni, de most újra szép. Eleinte nagyon félt, de ahogy múltak a hetek, megnyugodott és mostanra tündéri kiskutya lett! Bújik, puszit oszt, igyekszik az ember közbelében lenni, próbál mindenben megfelelni. A gyerekeket imádja, így nagyobb, a kutyákkal már okosan bánni tudó gyerekek mellé is örökbe fogadható. Jelenleg családi panziós helyen él, ahol az alap tudnivalókat igyekszik elsajátítani, ami a lakásban és családban éléshez szükségesek. Lesz még teendő vele, ezért olyan gazdit keresünk számára, aki türelemmel, szeretettel nevelgetné tovább őt. Szívféreg-tesztje pozitív lett, ezért jelenleg gyógyszert szed, de ettől még örökbe fogadható, viszont a kezelését (nem bonyolult: tabletta és cseppek adása) a leendő gazdának folytatnia kell és vállalnia kell az ivartalanítási kötelezettséget is. A fémekre allergiás, erre oda kell majd figyelni!! Védenceink - így Miske is - csak chipezve, parazita mentesítve és örökbefogadási szerződéssel kerülhetnek gazdához. Kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára.

Érdeklődni lehet róla az alábbi e-mail címen, egy rövid bemutatkozó levéllel: futrinkatacsko@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Őrbottyán
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Termete: Kistermetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Eddig megtekintették 96 alkalommal
Miske,  gyönyörű, picit félénk, de imádni való Miske,  gyönyörű, picit félénk, de imádni való Miske,  gyönyörű, picit félénk, de imádni való Miske,  gyönyörű, picit félénk, de imádni való
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Miske, gyönyörű, picit félénk, de imádni való" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.