Betöltés...

Archivált hirdetés!

Német juhászkutya jelképes összegért elvihető!

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Jelképes összegért elvihető egy magyar törzskönyves, tetovált fülű, munkavonalú, sötét rajzos. kan német juhászkutya!
Figyelem! A kutya csak hozzáértő gazdához kerülhet, mert nagyon domináns, inkább kiképzők jelentkezését várjuk, vagy olyas valakit, aki tisztában van azzal, hogyan kell megbarátkozni egy kemény kutyával. Akit elfogad, annak lesz egy magas energiaszintű, remek sportkutyája ( soha nem fárad el és 5 perc alatt újratöltődik), erős személyvédő ösztönű és egy tökéletes házőrző társa! Gyerekek mellé nem ajánljuk a magas energiaszintje miatt (nálunk is vannak gyerekek, de pl ha botot vagy labdát lát, akkor nem figyel arra, hogy valakit meglök, vagy a lábára lép, csak a labda létezik).
A kutya 4 és fél éves, oltva/féregtelenítve (2019 május), ivartalanítva van!

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 5 Ft
Település: Érd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Termete: Nagytermetű
Kutyafajta: Németjuhász
 
Eddig megtekintették 381 alkalommal
Német juhászkutya jelképes összegért elvihető! Német juhászkutya jelképes összegért elvihető! Német juhászkutya jelképes összegért elvihető!
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Német juhászkutya jelképes összegért elvihető!" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.