Betöltés...

Archivált hirdetés!

Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
2011-ben született, német dog szuka.

A volt gazdájától került gondozásunkba.

Tüneményes, emberekkel kedves, barátságos, de a túl vehemens szeretgetést nem kedveli. Jelenleg családi panziós helyen él, szobatiszta, a lakást kulturáltan használja. Nem szeret egyedül lenni és ennek hangot is ad, ezért olyan családba ajánljuk, ahol nem kell sokat egyedül maradnia. Az autóba nem szeret beszállni, de, ha már ott van, nincs gond vele, nyugodtan utazik. Más kutyákkal általában jól kijön, kanokkal biztosan. Szívférgesség miatt jelenleg gyógyszert szed, de ettől még örökbe fogadható, viszont a kezelését a leendő gazdának folytatnia kell és vállalnia kell az ivartalanítási kötelezettséget is. Olyan otthont keresünk számára, ahol igazi családtagként szeretnék, biztonságban élhetne élete végéig.

Érdeklődni lehet róla egy rövid bemutatkozó levéllel, a nemetdogsos@gmail.com email címen.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Tata
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Fajtatiszta
Termete: Nagytermetű
Kutyafajta: Dog-ok
 
Eddig megtekintették 296 alkalommal
Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Momi – csodálatos, fehér pofijú úrihölgy" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.