Betöltés...

Peter Parker – sokat szenvedett, meleg otthonra vágyó

2016-ban született, német dog kan.

A volt gazdájától került gondozásunkba.

Lelkileg teljesen összetörve érkezett hozzánk, nem értette mi történt vele. Nem akart senkivel kommunikálni, nem jött ki a kennelből sem. Hosszú idő telt el, mire rájött, hogy most már nem bánthatja senki, gondoskodunk róla, rendszeresen lesz ennivalója, biztonságban lesz mindig. Szép lassan változott a viselkedése, mostanra már kijön a futtatóra, bújik a simogatásért, szeretgetésért. Mivel eddig nem foglalkoztak vele, mindent most kell megtanulnia. Igyekszünk az alapokat elsajátíttatni vele, de a leendő gazdának lesz még vele feladata. Olyan családot keresünk számára, ahol lesz elég türelem és sok szeretet a tanítgatásához, ahol élete végéig biztonságban élhet majd. Védenceink - így Peter is - csak oltva, chipezve, parazita mentesítve, szívféregre szűrve, ivartalanítva és örökbefogadási szerződéssel, benti tartással mehetnek gazdához. Kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni lehet róla a nemetdogsos@gmail.com email címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.
http://gallery.site.hu/u/morzsa/...
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Tárnok
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Fajtatiszta
Termete: Nagytermetű
Kutyafajta: Dog-ok
 
Feladás dátuma: 2019.08.23
Eddig megtekintették 203 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Futrinka Egyesület
Peter Parker – sokat szenvedett, meleg otthonra vágyó Peter Parker – sokat szenvedett, meleg otthonra vágyó Peter Parker – sokat szenvedett, meleg otthonra vágyó Peter Parker – sokat szenvedett, meleg otthonra vágyó
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Peter Parker – sokat szenvedett, meleg otthonra vágyó" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.