Betöltés...

Törökbálinti Kutyaiskola és Panzió

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
KUTYAISKOLA
Szívesen mennél kutyáddal sétálni, társaságba, kirándulni, de Kedvenced neveletlen?
Sportolni akarsz, vagy csak pár órát a kutyáddal együtt, a friss levegőn mozogni?
Gyere, csatlakozz! Nálunk nem fogtok unatkozni :)
Kedvenced lehet kicsi vagy óriás, keverék vagy fajtatiszta, mi szeretettel várunk a kutyaovi, kapcsolatépítő, engedelmes, agility (hobby szinten), őrző-védő, nyomkövetés és szolgálati kutya foglakozásainkon.
Törökbálinti Kutyaiskola célja, hogy Törökbálint , Budaörs , Biatorbágy , Budakeszi és vonzáskörzeteiben élő kutyás gazdáknak biztosítsuk a kutyás képzések széles választékát.

Iskolánk előtérbe helyezi a kutya és az ember kapcsolatát , a Gazdák tanítását, a felelős kutyatartás népszerűsítését. Csoportos foglalkozásainkon kiképzők irányításával elsajátítható a kutya alapvető oktatása.

Az igazi családi kutyává váláshoz,az együttéléshez szükséges alapfokú engedelmesség elsajátítása,de ha ennél többre vágysz , nálunk arra is van lehetőség. Későbbiekben vizsga, verseny vagy bemutatós csoporthoz is lehet csatlakozni.

Kutyaóvodai foglalkozásokra már 3 hónapos kortól várjuk az érdeklődőket. Mindenkinek ajánljuk a szocializálás elkezdéséhez, főleg a várhatóan domináns kutyáknak fontos.

PANZIÓ
Rövid vagy hosszú távra vállaljuk Kedvence megőrzését az év minden napján. A kert 5000 m2, ahol gyümölcsfák árnyékában , medencében pancsolva , barátokkal töltik a panzióztatás időtartamát.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Törökbálint
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Keres / Felvásárlás
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Egyéb
 
Eddig megtekintették 972 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Törökbálinti Kutyaiskola és Panzió" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: