Betöltés...

Német családunkhoz keresünk au-pairt/bentlakásos bébiszitter

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egy visszatérő, kedves és fiatalos családunkhoz keresünk au-pairt május-júniusi kezdéssel.

A családnál két éve volt egy au-pairünk, Ádám, aki nagyon jól érezte magát a családnál.
A család Münchentől 50 km-re lakik. Egy 4 éves kisfiuk van, és egy két éves baba.A szülők vegetáriánusok, fiatalosak, sportosak, érdeklődnek a művészetek iránt , gyakran járnak színházba, és emellett szeretnek kirándulni és sok időt töltenek a hegyi házukban is. Ezekre a kirándulásokra az Au-pairt is szívesen magukkal viszik, szeretnék ha a család része lenne ő is. A kisfiú érdeklődik a foci, kosárlabda és az úszás iránt. A fő feladatod a gyerekekkel való foglalkozás lenne, és egy kevés házimunka (konyhában rendet tenni, porszívózni, a gyerekek ruháját vasalni és néha főzni). A családhoz heti egy alkalommal jár takarítónő. Tartozik még a családhoz két kutya is, akiket néha meg kell sétáltatnod.
Kezdés: május vége- június eleje
Időtartam: 12 hónap
A munkaidő 30 óra hetente. A külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50 EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta.
Amennyiben 18-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy minimális német VAGY jó angol nyelvtudásod akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS: gaupair@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 565 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Német családunkhoz keresünk au-pairt/bentlakásos bébiszitter" című hirdetést látja. (fent)