Betöltés...

betanított munkák, szakmunkák

Ár: 450.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
EU Recruitment Lettings and Consultancy Ltd londoni munkahelyekre munkavállalókat keres akár azonnali kiutazási és munkakezdési lehetőséggel:

Szállodákban: -recepciós -nyelvtudás szükséges -szobalány - nyelvtudás nélkül is -szálloda takarítás - nyelvtudás nélkül is

Vendéglátóipar: -felszolgáló -szakács -cukrász -pultos -konyhai kisegítő-nyelvtudás nélkül is -

Raktári munkák -Csomagolások- nyelvtudás nélkül is -

Gyári munkák - szerelések - Kamionsofőr

Ha menni akarsz, még van lehetőséged! Garantált, hosszútávú munkára van még most is lehetőség! Ha nem beszéled a nyelvet, segítség nélkül nincs lehetőséged elhelyezkedni! Biztosítsd magadnak már itthon a biztos munkakezdést!

Ne várd meg, amíg Londonban szembesülsz azzal, hogy nincs munkád! A cég több mint 10 éve segíti a kiutazókat! Vedd igénybe segítségünket!
Akár azonnali munkába állás!

Önköltség szükséges a kiutazáshoz: javasolt összeg 800 GBP, hogy az első fizetésig a saját megélhetésre szükséges összeg rendelkezésedre álljon! Van lehetőség egyéni elbírálásra a a kezdő összeg tekintetében! A lakások mindennel felszereltek, korlátlan internet használat vehető igénybe. A nagy érdeklődésre való tekintettel a munkák és a szálláshelyek a jelentkezés sorrendjében foglalhatóak!
email: ltd.anglia@gmail.com
telefonszám: +36702567836
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Angliában
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 317 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "betanított munkák, szakmunkák" című hirdetést látja. (fent)