Betöltés...

Ápolo,növér,idösgondozó

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Németországba keresünk BETEGÀPOLOKAT- IDÖSGONDOZOKAT- NÖVÈREKET szakképzetteket vagy legalább tanfojamot végzetteket ezekben az emlitett foglalkozásokban.NÉMET nyelvtudás SZÜGSÉGES minimum:középfokú.
Ha van megfelelö képesités akkor leginkább elöször egy éves szerzödéseket kötünk - tehát itt egy fojamatossan végzendö munkáról van szó. Ha nincs külön ohaj hogy hol mejik részén németországnak akar a munkaválaló dolgozni akkor kb. egy hét ,ha helyhez kötöttség az óhaj akkor kb. 2-3 hét idön belül lehet munkába állni .
Kezdö kb. 1900 € bruttoval. A próba idö leteltével ( kb. 3-6 hónap ) a munka megfelelö elvégzése fügvényében hosszabitjuk a munkaszerzödést akár végleges munkaviszonyra és természetessen a fizetés is emelkedik az elvégzendö munkának megfelelöen ( jelenleg kb. 2600 € brutto).
A kiutazást öneröböl saját szervezésben kell megoldani,a költségeket a munkaadó utólag megtériti .
Ami a papirokat illeti német nyelvü önéletrajz és a végzettséget igazoló okmány szükséges és természetessen érvényes igazolvány - útlevél.
E-mail:1nemetmunka@gmail.com
üdvözlettel
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mezőhegyes
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Egészségügyi
Munkakör: Idősgondozás
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 969 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Ápolo,növér,idösgondozó" című hirdetést látja. (fent)