Betöltés...

Magyar családhoz keresünk Dortmund közelébe Au-pairt / Bébis

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A család Dortmundtól 40 km-re lakik. Két gyerkőc lenne a gondjaidra bízva: 7 éves kislány és 4 éves kisfiú. Egy jókedvű, humort kedvelő családról van szó, akik egy hasonló beállítottságú jelentkezőt keresnek. A szülők magyarok, így náluk nem lenne gond, ha minimális német nyelvtudással rendelkezel. Ami sokkal fontosabb ennél, hogy örömmel és felelősségteljesen foglalkozz a gyerekekkel. A feladataid segíteni a reggeli készülődésben. A délelőttöd szabad lesz, ekkor tudsz járni nyelvsuliba, majd délután a gyerekekkel foglalkozni és játszani velük, elvinni a kislányt délutáni elfoglaltságokra (lovaglás, gitár és furulya óra), valamint a lefekvésnél segíteni a gyerekeknek. A házimunkában egy keveset kell segíteni: a nappaliban, konyhában és a gyerekszobákban rendet tenni, porszívózni. A gyerekek szeretnek a szabadban lenni, játszótérre menni, barkácsolni, rajzolni. A szülők egy kedves, önálló és rendszerető Au-pairt várnak, aki szívesen tölti szabadidejét a friss levegőn.
A munkaidő 30 óra hetente. A külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50 EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta.

Amennyiben 18-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy alap német nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS E-mail-ben: gaupair@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1261 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Magyar családhoz keresünk Dortmund közelébe Au-pairt / Bébis" című hirdetést látja. (fent)