Betöltés...

Gépkocsivezető

Ár: 1.600 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Teljes állású 100%-ban bejelentett németországi munkavégzésre keresünk tapasztalt tgk vezetőket. unkavégzés hétfőtől - péntekig. Fizetés Euroban.
Feltétel: GKI kártya, Digitális sofőr kártya, ADR előny.
Bármilyen szintű német nyelvtudás előnyt jelent. Ha nem csak a kormányt tudod tekergetni, hanem a fejed is használod, és folyamatos hosszú távú kinti munkában gondolkozol, akkor jelentkezz.
Figyelem a jelentkezés nem jelent azonnali kezdési lehetőséget, de mindenkinek válaszolunk.
Ez nem közvetítői ajánlat, a megadott e-mail címre írva közvetlen az egyik cégvezetőnek írsz.
Fényképes önéletrajz és a meglévő okmányok adatai szükségesek, mint lejárati dátum, stb. A személyes adatok csak akkor kellenek, ha ezt jelezzük. A betanulási időszakra nem jár fizetés, ennek hossza a jelentkezőtől függ, lehet 2-3 nap, de 2-3 hét is. A cél minél előbbi önálló munkavégzés.
A fizetés: kezdő 1600 Euro netto átutalással minden hónap 15.-éig. 24 nap éves szabadság. próbaidő 6 hónap a német szabályoknak megfelelő.
A munka jellege: raklapos áru terítése adott területen.
12 tonnás hátfalas Atego tgk.
Szükséges kezdéshez: Független mobiltelo, működő Navi (javasolt az IGO, de te használod) Munkaruhát a próbaidő végén biztosítunk, tehát biztonsági cipő, kesztyű, mellény, munkanadrág, stb. saját feladat.
Szállást tudunk intézni, de mindenki saját költségén kell lakjon. Amennyiben megfelelünk egymásnak, úgy támogatás kérhető. Mindenre van lehetőség, csak kérdezz. 1 személynek a szállás rezsivel 400 Euro/hó körül alakul. A havi kaja költségeket cigi nélkül ki lehet hozni 200 Euro-ból. Ezekkel a költségekkel mindenképpen számolj. Ha közösen béreltek lakást akkor a költség kevesebb is lehet.
Munkavégzés helye: Baden-Würtenberg
Kiutazás, hazautazás: Saját költségen.
ntamaska69@freemail.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: Logisztikai
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 645 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Gépkocsivezető" című hirdetést látja. (fent)