Betöltés...

Düsseldorfi családunk keres Au-pairt/Bébiszittert áprilistól

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Visszatérő kedves düsseldorfi családunk keres Au-pairt / Bébiszittert április közepétől 12 hónapra (német vagy angol nyelvtudással)

A családnál volt már Au-pairünk, aki egy csodás évet töltött el a családnál, vele tudsz majd beszélni.

2 gyerkőc van a családban: 7 éves kislány és 5 éves kisfiú.
Az Au-pair feladata segíteni a gyerekeket a reggeli készülődésben: öltözés, reggeli. Elvinni őket a suliba, oviba autóval (a család biztosít az Au-pair számára külön autót) és délután értük menni. Amíg a szülők hazaérnek, addig játszani a gyerekekkel.
A családhoz heti 2 alkalommal jár takarítónő, így a házimunka nagyon kevés: főleg főzés, mosogatógépbe be- és kipakolni valamint a gyerekek ruháját összehajtogatni, vasalni. A gyerekek szeretnek a kertben lenni és barkácsolni.

A szülők és a gyerekek angolul is beszélnek. Ezért olyan jelentlkező is szóba jühet, akinek a német nyelvtudása minimális, viszont angolul beszél. A családnál eltöltött egy év alatt Au-pairünk (minimális némettel kezdve) C1-es szintre fejlődött németből. „smile“-Emoticon

A munkaidő 30 óra hetente. A külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50 EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta.

Amennyiben 20-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy minimális német nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS: gaupair@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Babysitter
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 432 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Düsseldorfi családunk keres Au-pairt/Bébiszittert áprilistól" című hirdetést látja. (fent)