Betöltés...

Szakmunka

Ár: 13 Ft

Mi Önt keressük. Legyen a munkatársunk!
Legyen szó akár időszakos munkaerő kölcsönzésről (Zeitarbeit), helyszíni támogatásról (On-Site-Management) vagy munkaerő kihelyezésről (Personalvermittlung), a nürnbergi székhelyű Adesso Personal GmbH mindezekben tapasztalt partner. A tevékenységünk középpontjában az ember áll. Ez magában foglalja a tisztességes fizetést, a határozatlan idejű munkaviszonyt, az igazságos bánásmódot valamint a személyes támogatást. Mindenkit meghallgatunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink elégedettek legyenek, hiszen ha nekik jó, akkor nekünk is jó. Csak az erős munkatársi kötődés garantálja ügyfeleink számára a motivált és teljesítményorientált munkavégzést. A tisztességes munkafeltételeinken túl vonzó juttatásokat is kínálunk munkatársainknak. SZAKMAI PROFILJAINK: Asztalosoktól és festőktől kezdve a logisztikai munkatársakig, kézművesipari és ipari szakembereket közvetítünk állandó és ideiglenes munkaviszonyba. Nemcsak szakembereket keresünk, hanem különböző tevékenységi körökbe betanított munkásokat és segítőket is. Fontos, mi nem kiközvetítjük Önt, hanem foglalkoztatjuk.
Részletesen ezek a következő szakmák: buszsofőr, hegesztő, festő és mázoló, berendezésszerelő, logisztikai munkatárs, villanyszerelő, épületvillamossági szerelő, asztalos, homokfúvó, lakatos, személy- és tehergépkocsi-szerelő, hűtéstechnikai mechatronikus, nyílászáró beépítő, gyártási segédmunkás
Felkeltettük érdeklődését? Akkor ne várjon tovább, jelentkezését die küldje:
info@adesso-personal.de
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
https://www.adesso-personal.de
Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Szakmunka" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Adesso-Personal Németország