Betöltés...

szezonmunka,éves állás

Ár: 390.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Légy Te is sikeres külföldön!
A külföldi munkavállalásnak az egyik elengedhetetlen eleme, hogy Te személyesen tudj beszélni a leendő munkaadóddal, hiszen úgy a legbiztonságosabb a munkavállalás, ha közvetlenül vele tudsz kommunikálni.
Erre próbálunk mi felkészíteni, az elvárt nyelvi minimumra, ami megadja annak esélyét, hogy szezonális illetve éves állásra tehess szert!
Segítünk: - Elkészíteni az idegen nyelvű személyre szabott önéletrajzot
-Beszerzni a külföldre szükséges iratokat (pl:bank kártya, betegbiztosítás)
- Szállást zömében a munkadó biztosít, amennyiben nem, akkor segítünk ebben
-Kiutaztatást megszervezzük, csomagküldésben is segítünk
-Vállaljuk bizonyítványai fordításait
-A szezonmunka minden esetben határozott idelyű szerződéssel jár, elsősorban a turizmus területén, a vendéglátásban lehet ilyenkor elhelyezkedni, ahol szakmát, gyakorlatot, nyelvtudást várnak el!
A tavaszig tartó időszakra kapott bér az itthoni kereset sokszorosa, de viszont ezért sokszor 12 órát kell dolgozni!
-Nagyrészt betanított munka körben keresünk jelentkezőket, végzettségre nem mindegyik álláshoz van szükség, és a nyelvtudással kapcsolatos elvárás sem azonos, például takarítani vagy mosogatni nyelvtudás nélkül is lehet.
-A téli szezon idelyén Ausztriában, Németországban, Svájcban, Olaszországban átlagosan havi nettó 1300-2000 eurot, Angliában 1000 fontot lehet keresni. Sok helyen, sőt szinte minden helyen 5-10 euros napi borravalót vihet haza az ember. A téli szezon novembertől kezdődik és 5-8 hónapig tart.
A szabályos, bejelentett állás azért fontos, mert így a törvény szerint a 13. és 14. havi fizetés is jár-ezt időarányosan akkor is megkapják a dolgozók, ha csak néhány hónapot vannak kinnt.
Várható kereseti lehetőségek:
• Főpincér legalább öt felszolgálóval: 1500 €
• Főpincér kevesebb, mint öt felszolgálóval: 1440 €
• Bárfőnök: 1440 €
• Bármixer, Sommelier: 1370 €
• Pincér: 1150-1290 €
• Főrecepciós: 1500 €
• Recepciós: 1300 €
• Főszakács legalább öt szakáccsal: 1700 €
• Főszakács konyhai kisegítőkkel: 1560 €
• Szobalány: 1100-1200 €
• Szakács: 1100-1400 €
• Pultos: 1100 €

A fizetésekre rájönnek még a juttatások (szállás, ellátás, egyéb) valamint a borravaló és a túlóradíj, így akár több ezer eurós havi jövedelmet is el lehet érni.
Munkaszerződések: Mivel a munkaszerződés egy kétoldalúan megkötött szerződés, így egyaránt szabályozza a munkáltató és a munkavállaló jogait és kötelességeit is. A mulkáltató fő kötelessége a munkafeltételek biztosítása és a munkabér kifizetése, míg a munkavállalóé a rábízott munka teljesítése.
A munkavállalónak a szerződésben rögzített ideig dolgoznia kell, és ha ennek nem tesz eleget, akár kártérítést is követelhetnek tőle. A szerződés közös megeggyezéssel való felbontására persze minden esetben
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Ausztriában
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1622 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "szezonmunka,éves állás" című hirdetést látja. (fent)