Betöltés...

Segédápolóknak: kiemelt bérezés Dél-Németországban, munkasze

Ár: 550.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Baden-Württemberg, Hessen és Bayern területén lévő idősotthonokba keresünk gyakorlott, a német nyelvet jól beszélő segédápolókat. A munkavégzés a munkaadó igénye szerint változhat.

Legalább egy évi igazolható intézményi gyakorlat szükséges, a szakiskolai végzettség nem fontos. A korhatár 55 év.

Kereseti lehetőség havi nettó 1600,- Euró.

Korrekt, empatikus munkaadó várja a jelentkezését! Legális, bejelentett németországi munkahelyet, teljes munkaidős foglalkoztatást, betegbiztosítást, nyugdíjbiztosítást kínál. A kiutazás teljes ideje alatt bármilyen helyzetben számíthat a segítségére! Kérdéseire magyar anyanyelvű kapcsolattartó ad mindenre kiterjedő választ.

Német partnerünk a kiutazást és a hazautazást is fizeti. A szállást a munkavégzés teljes időtartamára ingyenesen biztosítja. Az étkezés a munkahelyen megoldható.

A munkavállalót semmilyen közvetítői, regisztrációs díj nem terheli!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjük, hogy jelentkezését e-mailben, fényképes, német nyelvű részletes szakmai önéletrajza (amennyiben van szakképzettsége, azt igazoló bizonyítványa) kíséretében küldje el az office@medpersonal. hu címünkre. Az elérhetőségét is szíveskedjen megadni.

Megértésüket kérjük, mert irodánkban telefonügyelet csak reggel 8 és 10 óra között van. Verebes Piroskát hívják a 06-20-209-3444 mobil számon.

Engedélyszám: 2/2008. (Ny-Dunántúli Reg. Munkaügyi Kp.)
Ausztriában: Bmwa 330.452/002-I/9/2008.
Engedélyes: Árvavölgyi Béláné e.v.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sopron
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Egészségügyi
Munkakör: Idősgondozás
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 294 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Segédápolóknak: kiemelt bérezés Dél-Németországban, munkasze" című hirdetést látja. (fent)