Betöltés...

Gépkocsivezetö Németországban

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gépkocsivezetö Németországban
Német cég keres megbízható, minimum néhány éves NEMZETKÖZI!!! tapasztalattal rendelkezö, jó teherbírású kamionsöföröket hosszú távra. Útvonalaink bövítése végett akár azonnali kezdéssel is van felvétel. A német vagy az angol nyelv alapismerte elönyt jelent, de nem követelmény.
Cégünk magyar anyanyelvü irányítót és tolmácsot biztosít a munka megkönnyítése és a hivatalos ügyek gördülékeny elintézése érdekében. Érkezést követöen bejelentett lakcímet, biztosítást, bankkártyát intézünk, amennyiben ezek még nem állnak rendelkezésre.
A betanulás már egy régebben nálunk dolgozó magyar soförünk mellett történik, aki megmutatja GPS jelzörendszerünk müködését, és segít a kezdeti nehézségek megoldásában.
Fényképes önéletrajzát a gulyas@spedition-oskarvogel.de E-Mail címre, telefonos jelentkezését pedig a 0049/52511433502 –os telefonszámra várjuk. Magyar irányítónk minden hétköznap 10 és 17 óra között várja az érdeklödök jelentkezését. Ha telefonon nem sikerülne elérnie irányítónkat, akkor küldje el önéletrajzát telefonos elérhetöségével, és mi keresni fogjuk Önt!

Elvárások:

-Megbízhatóság
-Rugalmasság
-Jó munkabírás
-Jogosítvány: C és E kategória
-Gépjármü vezetöi kártya
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: Logisztikai
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 409 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Gépkocsivezetö Németországban" című hirdetést látja. (fent)