Betöltés...

Szállodai programszervező/animátor tengerparti hotelekben

Ár: 340.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Végtelen nyár, csodás szállodai munkakörnyezet, fiatal munkatársak, internacionális csapat, teljes ellátás, fizetett szállás, utazási támogatás és magas havi fizetés vár Téged 2020-ban is szállodai animátorként! Ez egy különleges kaland, amit nem lehet egy átlagos munkahelyhez hasonlítani. A hotel programszervező csapatának tagjaként Te leszel a szálloda életének központi alakja. A szálloda vendégei a legjobb barátaid lesznek, hihetetlen mennyiségű új arccal fogsz megismerkedni a világ minden tájáról, egy mediterrán nyaralóövezet lesz az otthonod, életed legnagyobb bulijaiban és legszebb tájain fogsz megfordulni pár hónap alatt, miközben rengeteget fejlődik a nyelvtudásod és a személyiséged és kinyílik előtted a világ. Több mint 200-an írtak erről a kalandról élménybeszámolót az elmúlt években, ezekből a weboldalunkon olvasgathatsz.
• Spanyolországban Mallorcán, Menorcán, Ibizán, a Kanári-szigeteken vagy Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca szállodáiban vannak animátori munkalehetőségek.
• Görögországban Zakynthoson, Krétán, Koson, Korfun, Rodoszon vagy a Chalkidiki-félsziget nyaralóhelyein dolgozhatsz animátorként.
• Ciprus szigetén Ayai Napa, Protaras vagy Paphos szállodáiban van lehetőség animátorkodni.

ÁLLÁSINTERJÚ NAPOKAT tartunk Budapesten a 2020-as nyári szezonra a BGE Markó utcai épületében:
• Március 7. szombat: Ciprusi Állásinterjú Nap
• Március 28. szombat: Görögországi Állásinterjú Nap
• Április 18. szombat: Spanyolországi Állásinterjú Nap

Minden országban animátorként fizetett szállás, teljes szállodai ellátás, céges tréning, bejelentett szerződéses munkaviszony, utazási támogatás és havi fizetés van. Kezdőként simán kereshetsz nettó 340.000 Ft-ot is havonta a szálláson és az ellátáson felül, ez az országtól, a nyelvtudástól és a munkára szánt időtartamtól függ a leginkább.

Használható, legalább társalgási szintű angoltudás mindenkép kell, ezen felül, ha beszélsz még esetleg németül, franciául, spanyolul vagy oroszul (akár csak alap szinten) az nagy előny.

Április végétől kezdődik a nyári szezon és október végéig tart. Ha ezt a 6 hónapot kinn tudod tölteni egy mediterrán szállodában, akkor biztos találunk Neked helyet, de persze rövidebb időszakra is van lehetőség.

Ha szívesen vagy emberek között, könnyen megtalálod a közös hangot bárkivel, nem félsz a szerepléstől és bírod a forró nyarat, akkor simán belerázódsz majd ebbe a munkába és biztosan életre szóló élmény lesz ez a külföldi kaland.

Kifejezetten keresik az olyan jelentkezőket, akik foglalkoztak sporttal, fitness-el. Előny, ha foglalkoztál már gyerekekkel, Au-pairként vagy baby sitterként dolgoztál. A hotel esti showműsoraiban a tánctudás, zenetudás, énektudás, akrobatika, break tánc, bűvészkedés vagy zsonglőrködés jelenthet előnyt. Ha értesz a színpadtechnikához, van tapasztalatod DJ-ként vagy használtál már mikrofont szintén előnyös.

Életed legizgalmasabb nyara lesz 2020!

Várjuk a jelentkezésed, hívásod,
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Spanyolországban
Állás típus: Vendéglátós
Munkakör: Animátor
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Extrák: fizetett szállás, teljes szállodai ellátás, utazási támogatá
 
Eddig megtekintették 284 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Szállodai programszervező/animátor tengerparti hotelekben" című hirdetést látja. (fent)