Betöltés...

Németországi munkalehetőség, csomag házhozszállítás

Ár: 500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt érdeklődők!

Németországi csomagkézbesítési munkalehetőséget kínálunk akár pároknak is!

Kérem szépen, mielőtt jelentkezne a munkára, olvassa el figyelmesen a leírtakat, az esetleges későbbiekben keletkező félreértések elkerülése végett!

Dolgozni kívánó, pénzt keresni akaró, külföldön önállósodni tudó, káros szenvedélyektől mentes terhelhető, elhivatott, fegyelmezett, szabályokat szigorúan betartó munkavállalókat keresek 18-60 éves korig.
Előnyben részesül a 40-es, 50-es tapasztaltabb korosztály! Olyan embereket keresek, akik megtudják becsülni a jó lehetőséget, akik túl vannak már 1-2 jó gyári melón, és tömegszálláson… Anyuci kedvencek, Mama hotel lakók ne jelentkezzenek, semmi szükség nincs rájuk!

A csomagkézbesítést be kell tanulni, viszonylag egyszerű, de felelősségteljes munka! Teljes anyagi felelősséggel tartozunk az átvett csomagokért, és munkaeszközökért, beleértve természetesen kiemelten a gépjárműveket!!!

Az első hónap itt léte önköltséges, mindenkinek előre kell a költségeit, saját maga megfinanszíroznia, fizetés minden hónap 15.-ig!

Jelentkezni kizárólag fényképes önéletrajzzal, az mlogistik75@gmail.com email címen lehet.

Amit kínálunk: Szállás külön álló lakásban (párnak), vagy külön álló szobában (1 fő) a saját lakásunkban. Kulturált, berendezett környezet, gyakorlatilag mindennel felszerelve, amire a mindennapokban szükség lehet!

Biztos munkalehetőség, 1 hónap próba után közösen döntünk a lehetséges folytatásról, ha minden jól megy, hivatalos bejelentéssel.
Munkaruházat biztosítása.


Elvárások:
Minimum „B” kategóriás jogosítvány – A munkavégzés 3,5T-t meg nem haladó, zárt, dobozos kisáru szállítóval történik. (Pl: Fiat Ducato L2H2, Citroen Jumper L1H1, Fiat Doblo Cargo, Mercedes Vito, Sprinter, Peugeot Partner, stb.)

Káros szenvedélyektől mentesség – A munkavégzés precizitást, magas figyelmet követel! Egy munkanap több mint 100-150Km-t kell megtenni, 6-8-10 vagy több (kinek mennyi) települést bejárva!

Autóvezetői rutin – A munka során nehéz terepet is be kell járni, szűk utcák, keskeny felhajtók, szűk fordulók, magaslatok. Kérem, csak olyan személy jelentkezzen, akinek nem okoz gondot pl. tükörből feltolatni egy kapubejáróba, ami nem egyenes!


Nyelvtudás nem feltétel, de természetesen jó, ha van.

Várom tisztelt érdeklődésüket! Köszönettel, üdvözlettel!

A munkalehetőség adott, bármikor kezdhető!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: Logisztikai
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1144 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Németországi munkalehetőség, csomag házhozszállítás" című hirdetést látja. (fent)