Betöltés...

mosogató, pincér,bárpultos

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Külföldi munka akár nyelvtudás nélkül is!

Németországban kínai éttermekbe keresünk munkavállalókat. A nyelvtudás előny persze, de abban az esetben is tudunk munkát biztosítani, ha valaki nem beszéli a nyelvet. A kezdő fizetés 1000 euró, ami az első három hónapban, havi 100 euróval növekszik, az ezt követő béremeléseket a munkáltatóval kell egyeztetni. A szállás ingyenes, valamint napi 3 étkezést szintén ingyen biztosít a munkáltató. A kiutazás önköltséges, amin szükség esetén tudunk könnyíteni, akinek nem áll rendelkezésére az összeg annak az első havi fizetéséből kerül levonásra. A betölthető munkakörök:
- konyhai kisegítő
- bárpultos
- pincér
- segédpincér, és egyéb konyhai, éttermi munkakörök.
Keresünk még munkavállalókat szállodai munkára Ausztriába. 8 órás munkarend, a szállás és napi 3x-i étkezés ingyen biztosított. A nyelvtudás fontos, de esetenként előfordul, hogy eggyes munkakörök esetében nem alapfeltétel. Itt a bérezés egyénenként változó, munkakör, nyelvtudás, stb. függvényében, de minimum 1200 euró.
Korhatár: 18-tól, 45 éves korig.
Csak komoly megbízható munkavállalók jelentkezését várjuk, akik szeretnének valóban dolgozni, mert a munka pörgős, fárasztó.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, bővebb információkért hívjon / vagy kérjen visszahívást /a +36706056093 telefonszámon, vagy vegye fel velem facebook-on a kapcsolatot. Látogassa meg weboldalunkat is az alábbi linkre kattintva részletesebb információkért. https://melokulfold.webnode.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Németországban
Állás típus: Vendéglátós
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 2584 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "mosogató, pincér,bárpultos" című hirdetést látja. (fent)