Betöltés...

Ügyfélszolgálati munkatárs-Lisszabon| Portugália

Ár: 400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Németül jól (B2) beszélő, nyílt, vevő orientált, az új dolgokra nyitott jelentkezőket várunk ügyfélszolgálati munkatárs pozícióba. A munkavégzés helye Lisszabon, Portugália.
Partnerünk globális vezető szerepet tölt be a kiszervezett "Costumer Care Management" szolgáltatás biztosításával. Feladata a világ legnagyobb és legismertebb márkáinak összekapcsolása azok ügyfeleivel:
• gondoskodik a folyamatos ügyfélszolgálat biztosításáról a technikai támogatás ellátásáról
• vállalja az ügyfelek felkutatását
• digitális megoldásokat biztosít
• segít az analitikák elkészítésében
• biztosítja a "back-office"-t,
és más speciális szolgáltatásokat nyújt, az egyenletesen pozitív ügyfél-interakciók biztosítása érdekében.
A pontos munkakör a jelentkezési folyamat során derül ki, függően a jelentkező korábbi munkatapasztalatától, iskolai végzettségétől, illetve a német nyelvtudása szintjétől.
Partnerünk által biztosított előnyök:
• Repülőjegy költségének visszatérítése: 9 ledolgozott hónap után
• Ingyen repülőjegy oda-vissza minden évben: Minden ledolgozott 12 hónap után a cég ingyen retúr jegyet biztosít az EU-n belül bárhova
• Szállás biztosítása Lisszabonban: Partnerünk lehetőséget kínál Neked, miszerint Lisszabonban lévő egyik bérlakásuk egyik szobájában lakhatsz. Az apartmanok teljesen felszereltek és berendezettek, köztük konyha, nappali, kábel TV-vel és vezeték nélküli internettel, a cég által fizetett rezsiköltségekkel (víz, gáz, elektromos áram, kábeltévé, internet). Érkezéskor ágynemű, párnák és törölköző biztosított. Ha a cég szállás ajánlatát választod, akkor a fizetés egy kis részét havonta levonják.
• Reptéri transzfer: Miután partnerünktől kézhez kapod a megerősítést, miszerint kiválasztásra kerültél, akkor már foglalhatod is a repjegyed Lisszabonba a cég által jóváhagyott költségkeret erejéig. A "Welcome & Support Team" valamely tagja fog várni a reptéren, és visz egyenesen a szállásodra.
• Tréning: Miután Portugáliába érkeztél, egy 1-4 hétig tartó tréning veszi kezdetét.
• Szerződés aláírása: A tréning sikeres befejezése után egy határozott idejű, 12 hónapos szerződést ajánl a cég, ami a lejárat után automatikusan megújul, amennyiben mindkét fél elégedett.
• Ingyenes portugál és angol nyelvtanulási lehetőség
Fizetés, munkaidő:
A munkaidő heti 40 óra, általában hétfőtől péntekig, de ebben rugalmasnak kell lenni, alkalmanként hétvégén is kell dolgozni, vagy esetleg túlórázni, a túlóra természetesen fizetett.
A fizetés havi bruttó 1.320-1.700€, ami nettó 1.050-1.400€/hó. Amennyiben a cég biztosítja a szállást, akkor ebből még kb 200-250€ jön le havonta

Jelentkezni az alábbi linken lehet:
http://www.gowork.hu/jelentkezesi-lap-lisszabon/
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Egyéb EU országban
Állás típus: Adminisztrációs
Munkakör: Betanított
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 965 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Ügyfélszolgálati munkatárs-Lisszabon| Portugália" című hirdetést látja. (fent)