Betöltés...

Szállodai Programszervező A Kanári-szigeteken***

Ár: 260.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Dolgozz a Kanári-szigeteken nyáron vagy a téli hónapokban! Különleges szállodai munkalehetőség, amelyhez csak nyelvtudás és talpraesettség kell!

***A honlapunkon elolvashatod azok fényképes élménybeszámolóit, akik már kipróbálták ezt a munkát és fél évet töltöttek egy mediterrán szálloda csapatában: www.hotelanimation.hu

Állásinterjú Nap Budapesten szeptember 8-án szombaton!
Gyere el és hallgasd meg a spanyol cég prezentációját a munkáról, a fizetésekről és kérdezz bátran!
Cím és időpont:
Szeptember 8. 10:00
BGE-KVIFK Markó utcai épülete
Bp. 1055 Markó utca 29-31. A Nyugati pályaudvartól 400 méterre.

Ne hagyd ki életed egyik legjobb kalandját és vágj bele valami újba, amit biztos nem fogsz megbánni! Egész évben napsütés és nyár, rengeteg buli és új barátság, fiatal pörgős munkatársak a világ minden tájáról, fizetett szállás és teljes szállodai ellátás és olyan tapasztalat, amit mindig tudsz majd kamatoztatni az életben! Gyere és csatlakozz egy mediterrán felsőkategóriás szálloda programszervező csapatához és legyél szállodai animátor Spanyolországban a Kanári-szigeteken: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote vagy Fuerteventura szigetén! Olvasd el az élménybeszámolókat a honlapunkon és jelentkezz egy perc alatt online: www.hotelanimation.hu

Ez nem vendéglátás vagy takarítás, vagy más unalmas meló. Itt a hotelen belüli élet központi figurája leszel, az esti show-k sztárja, a vendégek cimborája és a helyi mindent-tudó emberük, aki ismer mindenkit és minden jó helyet a környéken. Nagy barátságokkal és kalandokkal teli hónapok várnak rád ebben a munkában a Kanári-szigeteken.

Szállodai animátorként fizetett szállás, teljes szállodai ellátás és mindezeken felül már kezdőként nettó 260.000 Ft havi fizetés jár a munkádhoz, valamint bejelentett spanyol 8 órás munkaviszony, biztosítás, utazási támogatás, rengeteg napsütés, tengerpart, buli és kaland.
Angol nyelvtudásra minimum szükséged lesz, a többi már csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy talpraesett, jó fej és pozitív személyiség. Legalább három hónaposra érdemes tervezned ezt a munkát az élmény kedvéért, és anyagilag is úgy éri meg.

Több mint 180 db fényképes élménybeszámolóból olvashatsz a munkáról a weboldalunkon.

Tovább részleteket a weboldalunkon találsz: www.hotelanimation.hu

Jelentkezni is a weboldalunkon tudsz: www.hotelanimation.hu

Szeptember 8-án várunk az Állásinterjú Napon!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Spanyolországban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Animátor
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Extrák: fizetett szállás, teljes szállodai ellátás, utazási támogatá
 
Eddig megtekintették 2382 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Szállodai Programszervező A Kanári-szigeteken***" című hirdetést látja. (fent)