Betöltés...

Nemzetközi Gépjárművezető

Ár: 400 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A RONIX-TRANS KFT
Nemzetközi gépkocsivezetőket keres

Nemzetközi fuvarozásban elismert, szállítással foglalkozó cége Nemzetközi gépkocsivezetőket keres. Kizárólag Európai Uniós országokba szállítunk. Stabil cég vagyunk, Magyarország egyik legfiatalabb flottájával (gépkocsi park átlag életkora másfél év), 60 nyerges szerelvénnyel és több mint 80 sofőrrel.
Folyamatosan bővülő flottánkba gyakorlattal, C+E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező nemzetközi gépkocsivezetőket keresünk. Nálunk van egy olyan különleges hozzáállás, hogy tényleg be is tartjuk, amit ígérünk, és figyelembe vesszük a nálunk dolgozó embereket és emberszámba vesszük őket!
Hozzánk egészen biztosan jöhetsz, ha hosszútávra tervezel és személyesen a tulajdonossal fogsz megegyezni a részletekről. A bér egyszerűen kiszámítható (napidíjas rendszer), a cég stabil anyagi háttérrel rendelkezik. Segítünk az indulásban, már az első hónapban is megoldjuk, ha anyagilag segítségre van szükséged. 6 különböző munkarend közül tudsz választani, és a családoddal tudsz dönteni, hogy melyik a legjobb számodra. Budapesti telephellyel és őrzött parkolóval rendelkezünk, tehát a váltás budapesti.
Szeretnél egy olyan helyen gépkocsivezető és autógazda lenni, ahol választhatsz a családbarát munkarendek közül, ahol előre ki tudod számolni mennyi lesz a munkabéred, hivatalosan be vagy jelentve és szabályok szerinti működést biztosítanak neked, ahol az előre tervezett szabadságodat is megkapod (próbaidőn belül is), hogy ne vesszen el a betervezett nyaralás, amit már megszerveztél?
Akkor jelentkezz hozzánk amíg még lehet, használd ki ezt a most kínálkozó lehetőséget!
Az alábbi linkre kattintva láthatod a további előnyöket is vagy hívj minket!
https://www.ronixtrans.hu/allas/
Révész Viktória +36 20 286 4495
allas@ronixtrans.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Egyéb EU országban
Állás típus: Logisztikai
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Extrák: Napidíj elszámolás
 
Eddig megtekintették 140 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Nemzetközi Gépjárművezető" című hirdetést látja. (fent)