Betöltés...

Gondozó/Ápoló

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gondozói/ápolói munkakörbe keresünk EU-tagállamból származó munkavállalót magánháztartásba.

Mielőbbi munkakezdéssel keresek egy Gondozót fiútestvérem mellé havonta 1 vagy 2 hétre. A német nyelv megfelelő ismerete szükséges.
Munkaleírás: Ápolói és háztartásbeli feladatok ellátása 24 órás munkaidőben egy privát háztartásban, amelyben ugyanebben az időpontban egyéb Gondozói munkaerő is jelen van (Ápoló-asszisztensek és háztartásbeli segítők). Egy megbízható és csapatban jól együttműködni tudó személyt keresünk, akinek fontos a jó kommunikáció környezetével. Hozzávetőlegesen egy díjmentes "Marte-Meo" belső továbbképzést nyújtunk (egy nemzetközileg elismert oklevéllel). Fizetés 450 €¨/ 900 €. Az elszámolást képesnek kell lennie önállóan elvégezni. Kérem Jelentkezéséhez csatoljon egy Fényképes önéletrajzot.

Lengyel nemzetiségű munkavállalók kérem Mira Moroznál jelentkezzenek a 0049 178 7219690-es telefonszámon (Whatsapon is elérhető) vagy a miramoroz@gmx.de e-mail címen.

Egyéb EU-s országokból származó munkaválallók esetében a kapcsolattató H Amelang, elérhető a 0049 2694 911 540-es telefonszámom vagy Whatsapon a 0049 1796975664-en.

E-mail elérhetőség: Windgruen24@web.de
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Egészségügyi
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 789 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Gondozó/Ápoló" című hirdetést látja. (fent)